Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Hi all, I'm having one problem with BMR NBU 7.0.1, I restored a VM server and at the end, my server boot up normally but in my NBU master boot server, on tasks of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Verneti Berny | 08 Apr 2011 | 7 comments
I need a solution Here is the problem. We are currently running backup exec 2010 and we are trying to pull some data from some old tapes (created in an earlier version). The system ...
This issue has been solved
Forum Discussion by d11b3rt | 08 Apr 2011 | 3 comments
I need a solution Hello, I'm looking for information on whether backup-exec can be used in our setup. We are currently using backup exec but not to backup our sql server. Since ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nebuchad | 08 Apr 2011 | 1 comment
I need a solution Hi all.... maybe there is a easy solution - but I havent found yet. At the moment we have one backup job per night. We have to split and hide some folders ...
Forum Discussion by S.Houbertz | 08 Apr 2011 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, I'm running a network with 15 servers of varying OS.  The 2 domain controllers are 2008 Standard servers (R1), Exchange 2007 SP2 is running on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SPICIT | 08 Apr 2011 | 6 comments
I need a solution Hi all I would like to restore VMware Backup on another WMware server. I was try to use Vmware bypass option (backupexec found server and datastore without ...
Forum Discussion by d.kujundzic@abi... | 08 Apr 2011 | 10 comments
I need a solution Hi would like to differentiate functionality of these two products Symantec System Recovery 2011 Backup Exec 2010 DLO which one is better ? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rakesh Patel | 08 Apr 2011 | 12 comments
I need a solution  I encountered the following error messages when the image recovery process is running in the initial stage: Error EBAB03EE: Operating system API 10004 failed. ...
Forum Discussion by HO WEI SIONG | 07 Apr 2011 | 6 comments
I need a solution Assuming the following environment :   Unix Master Server ( Solaris 10 / Netbackub 7.01 )   VMware ESXi Server to host several VMs   ...
Forum Discussion by Stormchaser | 07 Apr 2011 | 3 comments
I need a solution Hi, I've configured a GRT backup of Exchange 2010. The backup process is successful but when I'm trying to restore individual mail (I can browse them ...
Forum Discussion by marianoucha | 07 Apr 2011 | 16 comments