Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Hallo ich hoffe es hat schon jemand ein ähnliches Problem. Ich versuche auf einem Server mit MB Intel S5000 VSA und integr. Raid Controller ein Image mit ca. 100GB ...
Forum Discussion by hornauer_buerot... | 04 Nov 2010 | 1 comment
I need a solution your help would be very much appreciated... its also a litle urgent! Ok, we had a server crash & my backup was a few of days old so when we rebuilt the server ...
Forum Discussion by Westek1357 | 04 Nov 2010 | 4 comments
I need a solution Hi I'm attempting to perform a BMR dissimilar disk restore on SUSE Linux 10, using Netbackup 7.0.1. My original client system has 1 disk drive and I'm ...
Forum Discussion by gumbo | 04 Nov 2010 | 6 comments
I need a solution Hi, I have successfully restored the Windows 2003 Server using BESR 2010, but it is keep rebooting and I am not even getting the login prompt.   Please let ...
Forum Discussion by baddam@us.ibm.com | 04 Nov 2010 | 9 comments
I need a solution I have had a problem with our SQL Server, and now need to restore one of the databases manually.  I can't use the Backup Exec system to restore the database as ...
Forum Discussion by wingnut144 | 04 Nov 2010 | 5 comments
I need a solution Hi there,   we have a physical box backup onto tape using backup exec 2010 that is a full backup and are trying to restore that tape onto a new virtual machine ...
Forum Discussion by ruffmeister | 04 Nov 2010 | 2 comments
I need a solution Hi, Which version of Mapi client and CDO is needed to backup/restore individual mailbox messages and folders from Backup Exec 2010 R2? Is that required to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EL Khatouti | 04 Nov 2010 | 1 comment
I need a solution I recently upgrade a solaris 10 x86 machine from NBU 6.0 mp7 to 6.5.4. The upgrade seem to be fine.  After some testing, I tried to restore some files which had been ...
Forum Discussion by pylej | 04 Nov 2010 | 1 comment
I need a solution Hello, I am in the process of moving the catalogue from our current server Netbackup 6.5.4 32 bit Windows 2003 to our new server(new hardware) Windows2008 64bit ...
This issue has been solved
Forum Discussion by PachiPachi | 04 Nov 2010 | 9 comments
People using EV are reporting a complaint that if they have to open any attachment from internet, they have to unarchive / open entire email and then only they get access to attachments which is not the case while they are on LAN as attachment links are ...
Idea by amit.jain@hcl.com | 04 Nov 2010 | 0 comments