Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Hello,   Each time I try to launch any client restore from the master server , I get an error message "server (masterserver name) does not contain any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by boris.Ka | 18 Oct 2010 | 8 comments
I need a solution OS: W2K3SP2 APP: Backup Exec 12d Situation I want to be able to restore individual mail(Echange messages) items on both my networks. I swear I have them ...
Forum Discussion by BOGBACKUPS | 18 Oct 2010 | 3 comments
I need a solution Hello People I need to know how can I do a incremental backups on my Virtuals Machines. Im using Flash-Windows Policy and a proxy server to perform my ...
Forum Discussion by HEMANPR | 15 Oct 2010 | 2 comments
I need a solution I have 2 sites (A&B) that backup their own data (separate catalog DB).  They do not know about each other and are both on the same domain.  Site A = production ...
Forum Discussion by THEO827 | 15 Oct 2010 | 1 comment
I need a solution Hi,   I have EV8 SP4. I want to restore only the placeholders shortcuts that exist under a folder tree. Is this possible? I am sure that many of the archived ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ggeorgi | 15 Oct 2010 | 9 comments
I need a solution Hi There, I have an issue restoring two mailboxes from a GRT backup taken on an Exchange 2007 Windows 2003 x64 server with Backup Exec 12 rev. 1364 server. When I ...
Forum Discussion by Triumph Technologies | 15 Oct 2010 | 17 comments
I need a solution  Hi All! Is there any possibility to in crease the timeout for Backup Exec to wait for a successful mount response? Now Backup Exec waits about 7 minutes until it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arne.k | 15 Oct 2010 | 6 comments
I need a solution Hi   Can anyone please advise me the steps needed to restore my DC (only DC in forest) from my converted .vmdk file using Vmware server?   Thanks ...
Forum Discussion by Jon Dibble | 15 Oct 2010 | 1 comment
I need a solution   I have a client that had SEP SBS v11 MR2 installed on an old server.  That server recently crashed and we had to replace it with a new server.  The only version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ronnieshih | 14 Oct 2010 | 4 comments
I need a solution I have a client that had SEP SBS v11 MR2 installed on an old server.  That server recently crashed and we had to replace it with a new server.  The only version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ronnieshih | 14 Oct 2010 | 1 comment