Video Screencast Help

Restore

Results for Restore

I need a solution Hi all, we have two librarys with 2 device in each library running. All loader/tapes are connected via fabric with BE2010R3. Now one library was broken. So ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 08 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution I used SSR 2013 to backup an existing laptop. I am trying to image a new workstation with those .v2i files and getting the error message above. Any ...
Forum Discussion by gl.tch | 07 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, I have a 3 to 1 Building Block setup (3 live, 1 standby) When failing over, the 3 prod aliasses are pointed to the 1 dr-server. Is it correct ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 06 Jun 2015 | 3 comments
Hi All, I am not able to see description option in Backup exec 2014 unlike  in 2010R3 where it was available. It helps a lot when we need to select a restore option from a weekly full or monthly full. This feature since its not in 2014 we have to ...
Idea by CV Krishnan | 05 Jun 2015 | 0 comments
Technical Webinar Online Tue, 16 June, 2015 - 1:00 - 2:00 EDT NetX Connect - Remote ...
Event by NetX | 05 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, Anyone knows how to change client configuration for BMR Point in Time Recovery? Because mine is greyed. Also tried to change the configuration component such ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MSI_iqbal | 05 Jun 2015 | 11 comments
I need a solution Hi. I tried to log on to my SEPM, but I don't remeber the password. The verson installed on the server is: 12.1.5337.5000. Since reset ...
Forum Discussion by ChrisHRise | 05 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution I have Backup Exec 15 version 14.2 rev 1180 (64bit) installed on a physical Windows Server 2008 R2. There is a mailbox I would like to restore for one user from our ...
Forum Discussion by jazzercise | 04 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution I have a backup scenario with a master server and 2 media servers with several client servers being backed up with different policies writing to disk on these 2 media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by trainey | 04 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi guys, I'm trying to do a restore and it just won't let me, keeps giving me the error after about 10 secs everytime; " ...
Forum Discussion by james.richardson | 04 Jun 2015 | 7 comments