Video Screencast Help

Rules

Results for Rules

I need a solution Hi, I was working on Symantec Web gateway & would like to exclude some of the websites or some users from DLP scanning. Can some one help me with creating ...
Forum Discussion by Indu Kumar | 17 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all, Running 3 Physical Windows servers (SEPM's), with 1 SQL 2012 DB (dedicated server and local storage on server). Our customer has just installed a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 17 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution hello, we have in /usr/openv/netbackup exclude_list and exclude_list.policy.schedule specific exclude list for schedule is not working   client is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marcelko | 17 Jul 2014 | 11 comments
I need a solution Has anyone experience the same as me regarding the lack of support during Sydney Australia moring session for Backup Exec 2014? I tried to call Symantec again this ...
Forum Discussion by Ag BC | 16 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All, We have a claim on the icon Vontu (DLP) which appears on the Windows bar below, thank's to give me a solution to disable the display of the Agent ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mavericks SYS | 16 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all , I know that exchange 2013 is not officially supported with DLP 12.0.1 . I was wondering that have any of you succuesfully ran a scan on exchange 2013 as a ...
Forum Discussion by Outrageous | 15 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Most of the Information synces up but for some reason emloyeeNumber will not sync.  I can open AD Explorer and log in to AD with application identity and see it ...
Forum Discussion by Kevin Shilling | 15 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I am not sure if I need to open seperate two discussion for this or not. I have doubts for both.   WINDOWS I was going thorugh the following ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tollboy | 15 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Hi,   I am getting the following error when running the jop. Final error: 0xe00084f9 - A communications failure has occurred between the Backup Exec job ...
Forum Discussion by lanloun | 15 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hello All; I've BE 2014 and would live to backup my Vmware virtual machines by using deduplication option. Some of VMs are at remote site and some of them are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tirelibirefe | 14 Jul 2014 | 7 comments