Video Screencast Help

Rules

Results for Rules

I need a solution Hello All Can we create a policy to block upload data on specific URL for Network Prevent. Thanks in Advance. hello,  yes. If you want to hello, ...
Forum Discussion by KalpeshParmar | 25 May 2015 | 2 comments
I need a solution We want to change Symantec backup exec 2014 domain name with same hostname  & IP address. I just need to confirm that after changing the domain name, do ...
This issue has been solved
Forum Discussion by r1_abhinav | 25 May 2015 | 1 comment
I need a solution I am trying to imnstall netbackup 7.6.1.1 maintence pack after the  installation of  netbackup 7.6.1 . Please provide  us complete  proceduere of installation. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rashi.jain | 25 May 2015 | 3 comments
I need a solution Has anyone installed ATP yet? Is there an installation guide for this? Do we need a seperate license or does this come with SEP12RU6?   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 25 May 2015 | 8 comments
I need a solution Noticed that using //drive/folder vs \\drive\folder to map a network drive doesn't seem to work when using SSR 2011 to recover a backup. Could someone ...
Forum Discussion by astro3ron | 22 May 2015 | 3 comments
I need a solution advance disk created  successfully. command  is mentioned nbelow ;  /usr/openv/netbackup/bin/admincmd/nbdevconfig -creatests -storage_server ri2007 -stype ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rashi.jain | 20 May 2015 | 10 comments
I need a solution Hello Everyone, I have 4 clients say C1 - C2 - C3 - C4 Added in one policy A1 and a cluster configured using nodes  CLU1 added in another policy B1 what ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rVikas | 18 May 2015 | 9 comments
I need a solution Hi, I have large volumes 8TB+ and was looking at setting Vault store partion to Tape size of 2.35TB, however there appers to be no option to set the rollover for ...
Forum Discussion by BEI | 17 May 2015 | 4 comments
I need a solution Unable run any Netbackup command from a Solaris client & its working fine for similar clients. Here is the error: bash-3.2$ ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bharath Achar | 17 May 2015 | 10 comments
I need a solution We have built out many Jobs/Tasks for our Deskside Technicians to use to deploy individual software to desktops when someone has request that software to be installed. ...
Forum Discussion by JohnVee | 15 May 2015 | 4 comments