Video Screencast Help

Rules

Results for Rules

I need a solution Hi, Does Symantec have any documentation that specifies the requirements for restoring an image created on different hardware (sun4u to a sun4v server)? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mohmec | 16 Jun 2015 | 13 comments
I need a solution How do I edit a firewall policy in SEPM 12.1.5 to block all outbound traffic? When creating the rule, When creating the rule, configure the remote port to ...
Forum Discussion by albert001 | 11 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution I was playing around testing SEP's funtionality today when i stumbled across the fact that my clients are not protected against commands executed from a CMD shell ...
Forum Discussion by KeithDFG | 11 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution Does anyone know what the minimum amount the log settings for the database can be set to for 46000 clients. Our SQL administrator would like us to review this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 11 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution I am trying to run an export rule on a report that contains% as a wildcard. however when i try and run the export task it doesn't report anything back - all ...
Forum Discussion by DaraghBurns | 11 Jun 2015 | 2 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hello SEP gurus, I need your help again. I have a task about rule on firewall but I have no idea how to do it. I need to allow all traffic for 1 machine to ...
Forum Discussion by Djenny | 09 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, I'm seeing something quite odd. Using a default (v6) out of the box hardened policy and applying it to a Windows 2008 R2 machine. I am getting a bunch ...
Forum Discussion by Ben Shorehill | 08 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Unable to start symantec management agent service when i go to services its says that starting but no action i have seen due to that i am unable to launch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mark@Altiris | 05 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution Will there be any effect on the DCS installation (which already has been completed) if we simply rename the server due to incorrect naming standards? The IP ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 05 Jun 2015 | 0 comments