Video Screencast Help

Training

Results for Training

I need a solution Hi all I am trying to convert the following query from NS6.5 to NS7.1. When we had NS6.5 I used to create a package for a specific driver then use a query on the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cathossie | 14 Oct 2012 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) In a test conducted in my lab working on incident response plans that can not stop the run would not be creating a good background ...
Forum Discussion by Fabiano.Pessoa | 12 Oct 2012 | 5 comments
I need a solution Hi, Does anyone have the update URLs to get the latest definitions for SAVLINUX? I need the web URL and the IP addresses associated with them.  Thank you. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JRS17 | 11 Oct 2012 | 4 comments
I need a solution  We use Symantec back up exec 2010 to back up our servers, but is there an option to back up certain workstations also? Right now I have windows xp back up utility set ...
This issue has been solved
Forum Discussion by valley_girl1919 | 11 Oct 2012 | 5 comments
Le fait de voir des accès disque aux alentours de 400/500 Mo lors d’une mise à jour est un comportement normal. En effet, il faut prendre en compte que les opérations suivantes sont effectuées sur la machine lors de la réception d’une nouvelle ...
Article by John Q. | 11 Oct 2012 | 0 comments
I need a solution Hello everyone, I got an HP PROLIAN ML150 G6 on which after installing sep, showed a blue screen with the following: Hardware failure, please contact support. ...
Forum Discussion by Hugo Gomez | 10 Oct 2012 | 7 comments
I need a solution Hi Team, Could you please provide me a script to get quickly the policy name for 'n' numbers of clients. Thanks, Gopinath S ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gopi4sl | 10 Oct 2012 | 4 comments
I need a solution Hi Team, Please help me on the below. I need to exclude 2 drives from the backup. I have done the below but both drives are comming again and failing RC90 ...
Forum Discussion by Gopi4sl | 10 Oct 2012 | 3 comments
I need a solution I have recently moved my SEPM to a new server with a new IP address New name etc... The replication seems to have worked as far as replicating all the clients onto ...
Forum Discussion by leer@wlamb.co.uk | 09 Oct 2012 | 8 comments
I need a solution Hi, I have an problem and hope you can help me. I create an wise macro to do some work easier and will create 2 custom actions with the macro. I have 2 wise ...
Forum Discussion by pampersbomber | 08 Oct 2012 | 1 comment