Video Screencast Help

Troubleshooting

Results for Troubleshooting

I need a solution I cannot enter SMTP server configuring dialog in Backup Exec 2010 R3. When I click "Configure email and pagers" in the task pane, nothing happens. At all. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ruslan Islamov | 29 Nov 2011 | 8 comments
I need a solution Hi, I managed to install EV Powershell snapin on another server which don't have EV server installed. However the command I run had this issue: For example ...
This issue has been solved
Forum Discussion by patriot3w | 29 Nov 2011 | 4 comments
I need a solution Hi I'm trying to create a IDM profile for one of our shares but have run into some issues. 1. It's saying that the share is too big to fully index ...
Forum Discussion by Lind311 | 29 Nov 2011 | 4 comments
I need a solution When I'm trying to log on SEPM console it's taking too many times (almost 3-5 minutes ). But it was well before.I've changed some value according SEPM ...
Forum Discussion by Fariduzzaman | 29 Nov 2011 | 5 comments
I need a solution How to repair SEPM 12.1? should I stop any service ? stop the SEPM service and do stop the SEPM service and do the repair. Or you can click on reconfigure ...
Forum Discussion by Fariduzzaman | 28 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution I have a two disk system. Dell 1745 laptop. Disk 0 is a new disk, replaced when the original disk when Tango Uniform. Disk 1 was previously encrypted, then ...
Forum Discussion by John.Matteson | 28 Nov 2011 | 4 comments
I need a solution Hi, Got a question on connectivity requuirements between master and client. The client is configured to connect to a media server over a dedicated backup lan(not ...
Forum Discussion by Merv | 28 Nov 2011 | 4 comments
I need a solution Hi all,   I support multiple small/medium business clients, all using Backup Exec 2010 R2 or R3. Their servers contain a mix of internal and external scsi ...
Forum Discussion by dtraeger | 28 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution Hi friends, I am using CMS 7.1 SP1, I am trying to redirect the clients to a new NS. I have already  used the AexAgentUtil.exe /server:(New server) from Command ...
Forum Discussion by Pravash Sahu | 28 Nov 2011 | 9 comments
I need a solution I am doing simple backup and restore via NBU such as backup from NBU on linux machine (master and media server both on same machine), and restore from NBU on ...
Forum Discussion by psingh | 28 Nov 2011 | 10 comments