Video Screencast Help

Troubleshooting

Results for Troubleshooting

I need a solution Hi all, I updated my SEPM to RU6A and noticed that any new clients that I add are not showing up in the SEPM.  The clients themselves are showing that the virus ...
This issue has been solved
Forum Discussion by brownru | 04 May 2010 | 6 comments
I need a solution Hello all, We are testing the IM manager to use with our OCS environment. I downloaded the trial version and installed on our frontend server (this is single ...
Forum Discussion by BigK2009 | 04 May 2010 | 1 comment
I need a solution Why does the following not exclude the test file? # cat /software/infrastructure/mcafee/eicar.com ...
Forum Discussion by AIXadmin | 04 May 2010 | 0 comments
I need a solution Hi, I am trying to update virus definition through jdb file on server, but it is not getting update.  jdb file getting extract in incoming folder but within few ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ajeet kumar | 04 May 2010 | 5 comments
I need a solution I upgraded our 11.0.5 SEPM to 11.0.6a Sunday night but ever since the CPU has been maxed out.  The PHP-CGI.exe processes seem to be the issue.  We have run a repair on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MadTheory | 04 May 2010 | 8 comments
I need a solution Hi There, Do anyone over there has overcome this situation whereby, few of my desktops showing a symantec pop-up consist of an public IP address was blocked on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by m_k | 04 May 2010 | 6 comments
I need a solution I have a client that has Wyse x90CW TCs and they wish to use WinPE as their automation boot method. I have injected the JMicron NIC drivers but when trying a test ...
Forum Discussion by markr1963-2 | 03 May 2010 | 0 comments
I need a solution We have 18 servers and 60 odd workstations in four offices. We have Symantec Corporate loaded on every machine. On Thursday, I noted that one of our ...
Forum Discussion by pemurray | 03 May 2010 | 17 comments
I need a solution When our (Symantec 11) client servers recieve pushed updates from our Symantec update server. We experience temporary port (6666) blockage and this causes our ...
Forum Discussion by elzinga | 03 May 2010 | 4 comments
I need a solution When trying to install SEP 11.0.6000 I got a message saying "Pending system changes require a reboot have been detected".  The SEP install kept failing.  ...
Forum Discussion by David Mic | 03 May 2010 | 6 comments