Video Screencast Help

Troubleshooting

Results for Troubleshooting

I need a solution Hi,     I was getting the above error message with my deployment solution 6.9 while running the specific 4214 VBSCRIPT every month and we fixed the issue by ...
Forum Discussion by Arunkumar123 | 07 Nov 2011 | 1 comment
I need a solution Can anybody would help me with the below, I was asked to connected some LUN to our HP-UX servers(11.11i) which we have founcation suite (VXVM3.5/VXFS3.5)----It can ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snowmountainfox | 07 Nov 2011 | 7 comments
I need a solution We are running a full copy backup and I've yet to see this backup job be completed. We run this about once every two weeks. It always fails with the same error ...
Forum Discussion by caIT21 | 07 Nov 2011 | 5 comments
I need a solution Hi guys, I have delay message with one particular domain, correoargentino.com.ar. What kind of test can I run? Do I need to modify my configurations?  One tip, ...
Forum Discussion by lukassc | 07 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, After I set the Staging Schedule's Start Window to 7 days, I've got more 129 errors. The staging feature seems disabled. Why? Does 7 days mean any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by thesunlover | 07 Nov 2011 | 15 comments
I need a solution Hi, After installed and enabled encryption, I got this status code 46. I've tried both regular encryption and legacy encryption. Here is some info: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by thesunlover | 07 Nov 2011 | 22 comments
I do not need a solution (just sharing information) How to use "Microsoft Sysprep" with the Symantec Ghost Solution Suite 2.5 (TECH110236) Problem How to use ...
Forum Discussion by ohzone - Cheryl... | 07 Nov 2011 | 0 comments
I need a solution Is anyone having issues with Win7 clents accessing 2008 netshares? Meaning certain file-types fail to open? I posted in the wrong forum last week (See thread in File ...
Forum Discussion by rehilliard | 07 Nov 2011 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) "Drivers could not be found in the PreOS for the following devices" error message when running Symantec Ghost tasks ...
Forum Discussion by ohzone - Cheryl... | 07 Nov 2011 | 0 comments
I need a solution Again, Symantec has still not revised the "Error happened" syntax to be just a tad more descriptive. I recently upgraded to RU7 <11.0.7101.109> and am ...
Forum Discussion by Car_Bed | 07 Nov 2011 | 8 comments