Video Screencast Help

Troubleshooting

Results for Troubleshooting

I need a solution We currently have our policies configured to patch at a specific time and to reboot 2 hours later. The policy is configured as follows. Patch 1AM Reboot ...
Forum Discussion by mlombardo | 29 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution Greetings all, I am trying to do disk to disk backups.  I am using netbackup 7.1 with a 20tb volume mapped via iscsi.  I have a backup policy set to use the ...
Forum Discussion by jcroyle | 29 Nov 2011 | 5 comments
I need a solution Hi All, I work for Cardiff Council (In ICT) and last week we had a request to move PGP Desktop from one PC to another (as one was due to be decommissioned). This ...
Forum Discussion by Gary Cardiff | 29 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution Hello , I tried to block some websites using firewall rule but it only applied with the client computers don't have TMG client "ISA- SecureNAT ...
Forum Discussion by HossamAdel | 29 Nov 2011 | 1 comment
I need a solution Hi,  We try to set up a new policy where we look for specific string which looks like *<specific words>*. So when we try to use keyword list, everything ...
Forum Discussion by stephane.fichet | 29 Nov 2011 | 2 comments
I need a solution I have installed some 11.0.5002.333 clients on a windows 7 64 bit computers. But i am unable to apply USB blocking policy on this through the SEPM version 11.0.4202.75 ...
Forum Discussion by biju.bala | 29 Nov 2011 | 4 comments
I need a solution I cannot enter SMTP server configuring dialog in Backup Exec 2010 R3. When I click "Configure email and pagers" in the task pane, nothing happens. At all. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ruslan Islamov | 29 Nov 2011 | 8 comments
I need a solution Hi, I managed to install EV Powershell snapin on another server which don't have EV server installed. However the command I run had this issue: For example ...
This issue has been solved
Forum Discussion by patriot3w | 29 Nov 2011 | 4 comments
I need a solution Hi I'm trying to create a IDM profile for one of our shares but have run into some issues. 1. It's saying that the share is too big to fully index ...
Forum Discussion by Lind311 | 29 Nov 2011 | 4 comments
I need a solution When I'm trying to log on SEPM console it's taking too many times (almost 3-5 minutes ). But it was well before.I've changed some value according SEPM ...
Forum Discussion by Fariduzzaman | 29 Nov 2011 | 5 comments