Video Screencast Help

Troubleshooting

Results for Troubleshooting

I need a solution Hello everyone, My environment is Currently running ev 10.04. Users  mailbox are allocated by quota from the administration console. We use windows backup for ...
Forum Discussion by T2 | 20 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hello,   Every three to four weeks, updating my server and desktop clients will not work. Symantec support response is “If the serial numbers match then it is ...
Forum Discussion by b.15101r.14944a | 20 Oct 2014 | 9 comments
I need a solution Hey All, Is there a method to provide more visibility into image cleanup/nbdelete?     Win2008 NBU 7507 more info about your more info ...
Forum Discussion by phoenix24x1 | 20 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Last week I was checking how the weekend backups were going and I seen that Backups for our Hyper-V Exchange server have been running for almost 3 days. The Exchange ...
Forum Discussion by 3s1k | 20 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Master Linux 2.6, Veritas netbackup version 7.0 Client Windows2003, SP2....netbackup version 7.0,  ORacle backup failed with error "(29) failed trying to ...
Forum Discussion by Vickie | 20 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hello all,   I'm a little surprised that I haven't seen anything on the wire about this yet....     Altiris 7.5 with SSL enabled and ...
Forum Discussion by Powershell_Guru | 20 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution hi, i can't change an expire date for a backup ID. when i typed the command : bpexpdate -backupid backupid_11111111111 -d 12/12/2104, the command passed, ...
Forum Discussion by issmag | 20 Oct 2014 | 10 comments
Symantec Education Center, One Penn Plaza, 250 W 34th Street, 54th floor, New York, NY 10001 Mon, 17 November, 2014 - 9:00 EST - ...
Event by mark.miller | 20 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, We have a status  of  W_OFFLINE_PROPAGATE for SAP_RPT_CI_GRP.   O/P is   root@mapls111# hastatus -sum -- SYSTEM STATE -- System             ...
Forum Discussion by allaboutunix | 20 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution I am getting this error when trying to run a backup job.   Final error: 0xe00084f9 - A communications failure has occurred between the Backup Exec job engine ...
Forum Discussion by parallon | 20 Oct 2014 | 3 comments