Video Screencast Help

Uninstall

Results for Uninstall

I am sure many of you whom use DS 6.X experience times where there are computers that are on the network, but are not showing up online within the Deployment Console. The following will explain how to fix this and avoid it from happening in the future. ...
Article by Benjamin Fuller | 13 Oct 2011 | 7 comments
I need a solution Hi, I am running windows server 2003. I unintalled and reinstalled endpoint protection, but some files did not install. Now when i try to repair or remove i am ...
Forum Discussion by ninie | 13 Oct 2011 | 5 comments
I need a solution Hello, We are migrating some of our remote users to Symantec's hosted .cloud endpoint solution. We have had some complication for some of these users in ...
Forum Discussion by CaryC | 11 Oct 2011 | 1 comment
I need a solution I have been trying to remove Sonar from my client package without disabling it by policy, but it does not seem to be working.  I have gone to my install package and ...
Forum Discussion by poly15 | 10 Oct 2011 | 7 comments
I need a solution Ok, go t a bit more complex issue. Seems that NOM was installed ages agon on my backup machine (NOTE: I inherited this mess, didn't create it) :)  Of course, ...
Forum Discussion by TandyBrands | 10 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution Hi all NetBackup 7.1 Win Clustered Master server Win2k8r2 std sp1 NODE1  = Passive node NODE2 = Active Node VN (Virtual Name) Recently due to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by captain jack sparrow | 08 Oct 2011 | 5 comments
I need a solution i've already installed an Antivirus for my mobile phone but it seems it's not functioning. The problem would be is that the virus drains my regular prepaid ...
Forum Discussion by lisasctt4 | 08 Oct 2011 | 4 comments
I need a solution We have a situation where we need to rename CD drive from such as D: and E: to X; and Y: . We usually do this before loading and setting up Veritas Storage by using ...
This issue has been solved
Forum Discussion by wellwell1212 | 08 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution Hello, SEPM 12.1.671.4971 runs on Server 2008 R2 Standard SP1 64 bit. I tried to install the client on the above server and the service would not start. I ...
Forum Discussion by ddavid@peapod | 07 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution I have an install of Backup Exec 12.5 on a system running Windows Server 2003 (32bit). I am attempting to uninstall it, but am receiving an error on uninstall. That ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AWMCo | 05 Oct 2011 | 3 comments