Video Screencast Help

Uninstall

Results for Uninstall

I need a solution Hi, Earlier I had 12.1.3xxxx & now im trying to install latest SEP 12.1.1400.4126 on SErver 2003 std sp2, but installation fails & roll back. I did ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil Kumar H | 03 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Good Day, I have to do a Server OS Upgrade on my NetBackup 7.5.0.6 Master Server. Current OS = MS Server 2003 R2 32 Bit. (8GB Memory) Upgrade to = MS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SIE_PaulDK | 03 Jun 2014 | 6 comments
I need a solution We have a DEV environment and have configured the settings under "Cloud-enabled Management Agent IIS Website Settings" and was wondering if anyone knows a ...
Forum Discussion by JohnVee | 02 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution I recently updated my 2 5220 NBU Appliances to 2.6.0.2/7.6.0.2 (from 2.6.0.1/7/6/0/1).  Now trying to update my clients.  When I try to upgrade from 7.6.0.1 to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChrisHemann | 29 May 2014 | 6 comments
I need a solution Hi... Trying to create a MSI Installer in WISE to install files according to computer name. So the layout for [installdir] varies as per different computer name. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetRock | 27 May 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, We have a problem at multiple customers of ours. Sometimes PC's or Servers with Symantec Endpoint Protection Cloud disappears from the portal.   ...
Forum Discussion by ItiumICT | 27 May 2014 | 1 comment
I need a solution I have multiple problems with an SEP client and can't uninstall it.  I have read various posts on the subject and want to use Cleanwipe.  How do I get a copy.  My ...
Forum Discussion by BobP43 | 27 May 2014 | 2 comments
I need a solution Hi everyone:     My company need to upgrade all SEP clients to newest version - 12.1.4100.4126 and migrating all existing clients to a new SEPM server. Until now, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ncnylon | 26 May 2014 | 21 comments
I need a solution Dear All, I have an Production Server installed with SEP Client and the installed Client is having some issues. And I need to reinstall the same. So i tried ...
Forum Discussion by sathish.hemadhri | 26 May 2014 | 4 comments
I need a solution I install symantec version 12.1 after running Cleanwipe to uninstall old verisons (ver10 & ver11) on windows 7 and server 2008r2. The installation works fine ...
Forum Discussion by saliu | 26 May 2014 | 4 comments