Video Screencast Help

Upgrade

Results for Upgrade

I need a solution We did the upgrade yesterday.  It took 10+ minutes for my login to finally go through.  We did the NIC switch because it was using the backup network instead of the ...
Forum Discussion by rmoc | 26 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution I upgraded my SEPM from version 11.0.5 to 12.1.5 and working towards upgrading the clients to SEP 12.  I noticed that under Clients->Install Packages when I ...
Forum Discussion by Clint | 26 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution We're planning to move to an Exchange 2013 DAG from our current Exchange 2010 CAS/Mailbox server setup. We're using NBU 7.5.0.7 with GRT to backup our ...
Forum Discussion by ShelleyK | 26 Feb 2015 | 10 comments
I need a solution Hi All, Looking for some expertise on this matter... Tips Tricks etc. Company is moving datacenters, SEPM is not physically moving. Plan is to build new ...
Forum Discussion by Avikar | 26 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution Hello all I need migrate  backupexec 2012 on a windows 2008 R2 server to backupexec 2014 v-ray on a windows 2012 server Is any safe way to do it? or else ...
Forum Discussion by pargal_sysadmin | 26 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution hello, i have a probleme on one Oracle Client. at 19h30 the backup return the error 245. the backup is launched by a RMAN Script. the schedule is an ...
Forum Discussion by issmag | 26 Feb 2015 | 17 comments
I need a solution Hi, I am attempting to upgrade our Backup Exec installation from Backup Exec 2012 SP2 to SP4 (installed on a Windows Server 2003 Enterprise R2 32bit Server) ...
Forum Discussion by cmelville | 26 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution We are having a problem after trying to upgrade to SEPM 12.1.5. After upgrading to 12.1.5 we are getting the following error when trying to launch SEPM: Failed to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tohicks | 26 Feb 2015 | 11 comments
I need a solution Hello Friends, We got an outage after upgrading Symantec, 11.1.XX to 12.1.XX 1) We had 230 plus SEP clients. 2) We had only 40 licenses available. ...
Forum Discussion by noelintrovert | 26 Feb 2015 | 10 comments
I need a solution Deja vu.... http://www.symantec.com/connect/forums/sepm-1213-using-wrong-nics-servers Updated from 12.1.4 to 12.1.5 this morning.  Took forever.  A lot of ...
Forum Discussion by rmoc | 25 Feb 2015 | 2 comments