Video Screencast Help

Upgrade

Results for Upgrade

I need a solution I came across the following in the release notes for Deployment Solution 7.5 SP1 The Windows preboot configuration is no longer packaged with Deployment ...
Forum Discussion by SamTarr | 19 Jun 2014 | 11 comments
I need a solution While checking for new products in the catalog on my LiveUpdate Administrator server I came across three (new to me) items: 1) Symantec Endpoint Protection 12.1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by iamadmin | 19 Jun 2014 | 8 comments
I need a solution Few questions about upgrading:   - From my testing, it looks like once 2014 is installed, backups will not run until agents are updated and servers are ...
Forum Discussion by cmbezln | 19 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Buenos dias; Estimados acabo de hacer la instalacion de la herramienta de Symantec Messaging Gateway y me encuentro en la parte de la configuracion inicial, pero ...
Forum Discussion by Carlos Absueta | 19 Jun 2014 | 6 comments
I need a solution Good Day Geeks !   Two days back we upgrade dour 2008 R2 master server from 7.5.0.6 to 7.6.0.1 One issue happened as we had our Netbackup\DB in X drive ,it ...
Forum Discussion by PranavB | 19 Jun 2014 | 6 comments
I need a solution Environment: SEPM 12.1.4104.4130 (RU4 MP1a) - Win 2008 Server R2 SP1 Entrp Ed SEP 11.0.6300.803 (RU6 MP3) - Win 2000 Server SP4 Activity: Changing ...
Forum Discussion by sabu.koothoor | 19 Jun 2014 | 10 comments
I need a solution Hi all,   I just updated from BE2012 to BE2014. I also updated the remote agent on 1 server but now I have to restart that server so the Remote agent for ...
Forum Discussion by patje26 | 19 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution Hello everyone, I'm trying to upgrade the Symantec DLP from 12.0. to 12.0.1. The upload of .jar file works fine, the wizard works but when it asks about the ...
Forum Discussion by rafaelcorreia | 18 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hi   I have an installation of Backup Exec 2010 R3 SBS Edition and I am trying to upgrade to 2014. It's complaining about the desktop and laptop ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hongman | 18 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution I have several computers with the agent on them not communicating with the NS server. they are reporting that they have the 7.1 agent installed we are running 7.5 so I ...
Forum Discussion by tfreeman | 18 Jun 2014 | 10 comments