Video Screencast Help

Upgrade

Results for Upgrade

I need a solution Hi All There seems to be a lot of threads regarding this problem, however i've not found a difinitive solution. Environment Physical Backup Server - ...
Forum Discussion by Bfire | 04 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution The number of servers I am administering is about to go from 140 to 500. This changes the dynamics of how to apply NBU patches. I read about LiveUpdate. Based on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ron Cohn | 03 Dec 2014 | 10 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello all, Currently running 12.1.4100.4126 on 1600 machines, ranging from XP to Server 2008R2.  Systems are stable, with no ...
Forum Discussion by RC | 03 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hi Guys, I just upgraded sepm 12.1.4 to 12.1.5 Here is the issue i'm facing: 1.It is showing the error  Failed to connect to the server. with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ESAIE | 03 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution Afternoon All. Having another issue with my new appliances which I am hoping somebody may be able to assist with. Just to give some background to the problem ...
Forum Discussion by mr.mdoyle | 03 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Good morning everyone, Posting here because I'm becoming increasingly frustrated with my ability to find the information needed to do this. Had some problems ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DLewisCHT | 03 Dec 2014 | 14 comments
I need a solution Hi Forum, I'm really new to Netbackup but I just installed this first Netbackup on our solaris zone. And now I Read the manual for the update where it says  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Lea_89 | 03 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Bonjour, Je viens d'installer les hotfix HF4 sur mon CMS 7.5 SP1. Maintenant quand je veux éditer un rôle de détection, j'ai une erreur , sans trace ...
Forum Discussion by CBO_TCS | 03 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi: I have an old Win 2003 running BE 12 and I need to export the backup jobs and import them into Win 2003 BE 2014.  Any articles I could use as a guide? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haleman | 02 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution I have a client who is wanting to upgrade EV 11 from 9.0.3. Currently the environment consists of: Mail archiving server runing on Windows Server 2003 R2 FSA ...
Forum Discussion by AlanJ | 02 Dec 2014 | 1 comment