Video Screencast Help

Upgrade

Results for Upgrade

I need a solution Hi everyone, I updgraded from 12.1 with SP4 to 2010 with latest updates.  Upgrade went fine with no warnings or errors. The problem I am having is when I try ...
Forum Discussion by John Welter | 03 Apr 2010 | 7 comments
I need a solution Hi All, I am planning to do in place upgrade from BE12.5 SP2 to BE2010. Let me introduce my environment, we're running BE 12.5 since a year and mainly for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nasser Al Khayari | 02 Apr 2010 | 4 comments
I need a solution Hi I have a series of 5 companion files in an old package.  The file to which these files were companions to is no longer part of the package.  I therefore simply ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mbeaudry | 01 Apr 2010 | 5 comments
I need a solution I was getting ready to upgrade from 12.5 to 2010 on one of my media servers and noticed an issue.  My upgrade notification didn't give me licenses for Advanced ...
Forum Discussion by Evenflo | 01 Apr 2010 | 2 comments
I need a solution Dear sir, installed  NTP(Time) server on Window 2003 enterprise I want to test how NTP server work on client following the step 1. Adjust time clock on ...
Forum Discussion by phuoc | 01 Apr 2010 | 4 comments
I need a solution We are about to kick off our upgrade of our NetBackup 6.5 environment to 7.0.  I've read all the documentation I can find via the upgrade portal and installation ...
Forum Discussion by AlanTLR | 31 Mar 2010 | 5 comments
I need a solution When is the next version of Endpoint Protection coming? Im looking forward forward to the whitelisting files feature which Norton Antivirus is already using The ...
Forum Discussion by Rob374 | 31 Mar 2010 | 3 comments
I need a solution I have just set up a new storage backup system in my Enterprise. My previous version of Backup Exec was 12.5. Two days ago I upgraded to 2010. All jobs that are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sean.moore | 31 Mar 2010 | 24 comments
I need a solution Hi All, I have DA and EV 7.5 SP4 installed on the same server on a Windows 2003 server. I want to move the EV and the DA to a new Windows 2008 64 bits machine. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by payoun | 30 Mar 2010 | 7 comments
I need a solution I need to upgrade from Mail Security for SMTP to Brightmail Gateway. I want to use an appliance. I am having trouble figuring out if I order Part # 20038117 Brightmail ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bruce Bannerman LHH | 30 Mar 2010 | 3 comments