Video Screencast Help

Upgrade

Results for Upgrade

I need a solution I am just about to upgrade our SBS-2008 server from BE SBS-12.5 to BE 2010-SBS, but I can not find 2010 listed in the download catalogue of Live Update Administrator, ...
Forum Discussion by EARFCA-ITM | 26 Aug 2010 | 4 comments
I need a solution Hi All, I've just successfully install BE 2010 R2, i wonder if i should upgrade the agents in all o my systems (Exchange, SHarePoint, SQL Server or Domain ...
Forum Discussion by Symanticus | 25 Aug 2010 | 4 comments
I need a solution Do you have a question about Do you have a question about NetBackup Vault? NetBackup Vault What are the benefits of NetBackup Vault in NBU 6.5 or 7.0 ? ...
Forum Discussion by Krad10blm | 25 Aug 2010 | 12 comments
I need a solution My SEPM 11.0.6100.645 manager is currently running on a VMWare server with Windows Server 2003 Standard SP2 32-bit.  I want to move it to a VMWare server with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by idencker | 25 Aug 2010 | 3 comments
I need a solution Does this work with Windows 7? I don't see it in the list of platform compatibility. Sorry, i see it now on the Sorry, i see it now on the dispatch page. ...
Forum Discussion by Jedi_B | 25 Aug 2010 | 1 comment
I need a solution After upgrading from 6.5.3 to 6.5.5, jobs are not running.  They will kick off but and a few will run and then after a short time no jobs will go active.  Jobs just ...
Forum Discussion by Bob Krysl | 25 Aug 2010 | 9 comments
Right now if I want to schedule a tsk list in RMS to run more than one time per day , I have to setup another schedule item. I have to run a dashboard manually if I want to re-run it after is scheduled run  time. For a report run likewise, I have to ...
Idea by Kevin_K | 25 Aug 2010 | 0 comments
I need a solution Hi, I want to upgrade EV8 from SP2 to SP4 and I would like to know whether there is some document that describes what I need to do (the steps for the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by virgildb | 25 Aug 2010 | 1 comment
I need a solution Hello, my first post in this subject, but has been working with Wise Installation studio for a while. My problem seems unsolvable in a decent way. The case is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mibswed | 25 Aug 2010 | 8 comments
I need a solution Hi All, I've just successfully install the SEPM (Manager) 11.0.6 MP1 and i wonder how to actually auto deploy the new client companywide ? in the client ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Symanticus | 25 Aug 2010 | 8 comments