Video Screencast Help

Upgrade

Results for Upgrade

I need a solution Hi all, Come some update for NetBackup 6.5. to backing up the Exchange 2010? Can't see it in the 6.x compatibilty list: NetBackup (tm) 6.x ...
Forum Discussion by MariusD | 15 Apr 2010 | 2 comments
I need a solution We would like to upgrade EV2007 without any service pack, to sp6. I have ran the deployment scanner and this gave some unimportant warnings(on MSMQ) but it all seems ...
This issue has been solved
Forum Discussion by OlafD | 15 Apr 2010 | 4 comments
I need a solution Hi I want to install SEP Client 11.0.5 on an windows exchange server 2000. The exchange server is already running SA 10.1 client without problems. Is there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by leer@wlamb.co.uk | 15 Apr 2010 | 5 comments
Connect articles currently look jumbled as the formatting options for the section levels are too similar. Long articles can become as a result unpleasant to read, and you can lose track of where you are. I would love to see a cleaner and more ...
Idea by ianatkin | 14 Apr 2010 | 1 comment
I need a solution I have 6.9 (Build 164).  I have seen build 6.9 (Build 176) and 6.9 SP3. Is SP3 a completely different product than 6.9 build 176? Some of our newer computers ...
This issue has been solved
Forum Discussion by keithkun | 14 Apr 2010 | 2 comments
I need a solution I am trying to install SAV 10.1.9 client on a Windows 2003 Enterprise 64-bit machine. The server previously had version 10.1.7 installed. The install runs to the ...
Forum Discussion by asherid | 14 Apr 2010 | 2 comments
I need a solution Hi, Just curious, does anyone know when the next major version of Endpoint Protection is due out (12.0 or 201x, whatever they decide to name it) ? Is it in ...
Forum Discussion by dbdan22 | 14 Apr 2010 | 7 comments
I need a solution Hi all, I have a single server IM Manager setup. Version 8.4.1328. It's working fine and is logging IM conversations correctly. However some of our users ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andoni | 14 Apr 2010 | 4 comments
I need a solution I am using the 5 temp licenses that come with dlo on BE 12.5.  When i want to force a backup of one of the users, the option is greyed out.  I have done the registery ...
Forum Discussion by MelanieMomentum | 14 Apr 2010 | 2 comments
I need a solution We are using Symantec Endpoint Protection Antivirus MR 4 and MR 5 in our office. In MR 4 our application servers are running fine but we intalled MR5 the memory ...
Forum Discussion by soumyaghosh | 13 Apr 2010 | 2 comments