Video Screencast Help

Upgrade

Results for Upgrade

I need a solution The personal of IT install in my Network one ENPOINT Server Manager to protect the equipement of the Virus. I updtae the ENDPOINT download the JDB Files, because ...
This issue has been solved
Forum Discussion by alma7777 | 11 Nov 2010 | 4 comments
I need a solution Currently my OS is Windows XP, which supports Symantec Backup Exec System Recovery server edition, version 7.0; however, I would like to upgrade my OS to Windows 7. ...
Forum Discussion by Systemates | 11 Nov 2010 | 1 comment
I need a solution Here is our situation: We have an old Altiris NS 6 server that we use for Deployment (6.9 SP3) and we are migrating to NS 7 on a separate box for better inventory of ...
Forum Discussion by Baron-Jackson | 11 Nov 2010 | 2 comments
I'd really appreciate being able to seach for a user faster. Like search in realtime as you type the name? By default, when you open the Advanced Incident form, you type in the affected user's name and click on the Search icon. You then ...
Idea by yabru | 11 Nov 2010 | 0 comments
I need a solution Hi, We have SLES 9 SP4 OS in opur enviroment. I am testing netbackup of 6.5.6 on it. After upgradation of Netbackup the normal full backups of Linux servers are ...
Forum Discussion by Pratham13 | 10 Nov 2010 | 1 comment
I need a solution I had a working 6.5 Liveupdate enviroment and updated my master server to 7.0.1.  Before I beat myself up troubleshooting, is it possible to upgrade 6.5 clients to ...
Forum Discussion by T.J. | 10 Nov 2010 | 2 comments
I need a solution Hello, I have close to 400 desktops on my SEP server. Most have AV+malware+truscan installed. Some are missing the Truscan component of the sep client. What is the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Silverfuel | 10 Nov 2010 | 3 comments
I need a solution Hello, We are trying to upgrade from SFHA 5.0mp1 to SFHA 5.0mp3 on Solaris 10.  The environment consists of a two node cluster where the local zones and the ...
Forum Discussion by Leigh Brown | 10 Nov 2010 | 2 comments
I need a solution Hi, I have little problem on my DS 6.9 sp4. I deployed AClient and it keeps to try agent update on client but always fail with this error massage ...
Forum Discussion by Alex Kim | 09 Nov 2010 | 2 comments
I need a solution Another interesting thing happened today, when I was upgrading my Outlook Add-in to 8.0.5, during installation it was getting stuck when trying to start the WSearch ...
Forum Discussion by al3b3d3v | 09 Nov 2010 | 3 comments