Video Screencast Help

Upgrade

Results for Upgrade

I need a solution Hello all, In planning for upgrading our environment from v6.0 SP4 to v7.0 SP5 (on our way to v7.5), i have installed and run the deployment scanner from the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rms373 | 01 Dec 2009 | 6 comments
I need a solution I recently downloaded & applied the new BackupExec v12.5 service pack 3.  The release notes say I need to reinstall all of the agents, so off to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MitchR | 01 Dec 2009 | 2 comments
I need a solution I need to migrate my customer from SDF to SEP.  Do I need to uninstall SDF before installing SEP or SEP will recognize that software and upgrade? Any feedback is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Marticaa | 01 Dec 2009 | 5 comments
I need a solution I ´ve updated my environment to 6.5.4 When I try to use a BMR a problem occur because of the version of the STR Maybe I have to download de DVD w/ the full ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Claudio Veronezi | 01 Dec 2009 | 5 comments
I need a solution Hi, Anyone make any sense of this error? (attached) "AD Server name not specified along with username" Also, any idea what the best procedure is ...
Forum Discussion by yabru | 01 Dec 2009 | 0 comments
I need a solution Hi I need to send a mail to all stake holders, where the backup is completed succefully or not.  This is to be against a policy.  All these days i am getting the ...
Forum Discussion by pv_ramesh71@yah... | 01 Dec 2009 | 3 comments
I need a solution Migrating to your business to Windows 7? Symantec has helped migrate or deploy more than half of the world's desktops and laptops. We can help you. ...
Forum Discussion by GRH | 30 Nov 2009 | 0 comments
I need a solution  I would like to upgrade from 10.1.5.5002 to the most current version, 10.2.x.  Where can I find a download for it? Do I have to dl the intervening versions 10.1.6, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jdrelyea | 30 Nov 2009 | 5 comments
I need a solution Hi I'm doing a migration from NS version 6 to 7. I won't be migrating any data from the old NS 6.x system as it's very messy. Updating the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Robert McArthur | 29 Nov 2009 | 4 comments
I need a solution So when we initially started using Altiris in 2003, RIPs were the way to go.  Throw in files, reg settings, etc., and away you go.  Then came 64 bit OSs and we had to ...
Forum Discussion by GXMan | 27 Nov 2009 | 4 comments