Video Screencast Help

Upgrade

Results for Upgrade

I need a solution Are my old Ghost 8.0 image files (.gho) compatible with Ghost SS 2.5? Can I deploy them using GhostCast Server in 2.5? Thanks (Endpoint Management, ...
Forum Discussion by sls_it | 28 Oct 2009 | 0 comments
I need a solution Hi I'm searching the way to move the support list existing on a media server to another one. We have change the media server with a new one, export jobs and ...
Forum Discussion by Lapointe | 28 Oct 2009 | 5 comments
Group name in the SEP client interface under Help and Support should have hover or the window should be expandable. If there are many sub groups in SEPM then the client interface does not show the complete directory structure. We changed ...
Idea by Vikas Rajole | 27 Oct 2009 | 1 comment
I need a solution After install this software (without errors) I open it and try configure Distribution Center and I see this error: Connection to **** failed. (Location: *****; URL: ...
Forum Discussion by Stalker | 27 Oct 2009 | 33 comments
I need a solution Hi Everyone, After the release of RU5, it has been noticed that during the upgrade process, the database upgrade wizard does not appear. The reason for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Aniket Amdekar | 27 Oct 2009 | 7 comments
I need a solution Getting ready to upgrade Domino to 8.5 on a 32-bit Windows Server 2003 Enterprise edition (SP2).  Currently Netbackup 6.5.1A is installed.  And currently Domino 7.0.2 ...
Forum Discussion by nwb | 27 Oct 2009 | 1 comment
I need a solution Hi, as i read, upgrading from 7.5 to 8.0 SP2 is supported, is upgrade from 7.5 (sp4) to 8.0 SP3 also possible. If it is, then is there other details to consider ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kristjan | 27 Oct 2009 | 5 comments
I need a solution I am running 11 RU5 and while I was told on the phone it works I can't find anything that states its Windows 7 tested.  Really seems odd because there are a lot ...
Forum Discussion by johnp0126 | 26 Oct 2009 | 4 comments
I need a solution WinPE used to work great - we used it for all of our imaging needs.  Recently, I installed the upgrade to 6.9 SP3 (from 6.9, no service packs).  The exact filename of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sknight | 26 Oct 2009 | 2 comments
After upgrading to SP1 for NS7, I started receiving a Return Code of -99 on every Software Delivery Task. I talked with Altiris support about a -99 return code, and he said it is a general return, nothing specific. Turns out I needed to ...
Article by tkight | 26 Oct 2009 | 6 comments