Video Screencast Help

Virtualization

Results for Virtualization

I need a solution Hi, I have a 2008 server running backup exec 14.1 Rev 1786 with the Agent for VMware and Hyper-V installed. I am trying to create a backup job to backup all ...
Forum Discussion by freezeframe | 07 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I am looking to install NetBackup plug-in for Vcenter server. vCenter server version - 4.1 OS: Windows 2008 R2 Netbackup server version: 7.6..0.2 ...
Forum Discussion by rpandey | 06 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hiya, Just a couple of questions with regard to using the VADP backups with VMWare and the SQL option. Which ports does it require for backup when using ASC ...
Forum Discussion by Nick Morris | 06 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Faced with the problem of adding a master server in vsphere client Plug-in are installing exact documentation Plug-in is available for Backup ...
Forum Discussion by AndreyP5 | 05 May 2015 | 8 comments
I need a solution Hello everyone,    I just installed BE2014 in a VM client machine using Server2012R2 and discovered that I am not able to see my USB RD1000 disk from the BE ...
Forum Discussion by Aaron.23 | 04 May 2015 | 6 comments
I need a solution I just installed BE 2015 at a client and I'm a little confused.  The environement I have at the moment is this: Dell Physical Server running vmWare esxI host ...
Forum Discussion by JimDettman | 04 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, Can anybody tell me what is the best way to restore EV server with Backup exec. We have implemented EV 10 for FSA, and we regullary backup it with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sox | 02 May 2015 | 3 comments
I need a solution Greetings, Does anybody know if the "NetBackup Plug-in for VMware vSphere Web Client" can be used with the vCenter Server Appliance? NB version: ...
Forum Discussion by Doug Davenport | 29 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi there, I wonder if someone could assist me with a new problem I'm experiencing since upgrading from BUE2014 to BUE15. Many of my VMware based virtual ...
Forum Discussion by Codders | 29 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution After create the virtual machine on HiperV and following documentation: To use an Os restore CD on your Microsoft Hiper-V to boot the virtual computer, I receive ...
Forum Discussion by rsar | 28 Apr 2015 | 4 comments