Video Screencast Help

Virtualization

Results for Virtualization

I need a solution Hi all,  I am looking to upgrade the Symantec Backup Exec Appliance 3600.R2 from 2012 to 2014. I was wondering if there is snapshot/checkpoint enabling way ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 17 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution We have a couple of development VMs with very large SQL databases, copies of the production environment. I had originally set them up with OS backups as VMs but also ...
Forum Discussion by SteveLaw | 14 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all, i'm playing with 1 time conversion to virtual, i want add an extra job on few physical servers to convert the last backup to a vm and i want to see ...
Forum Discussion by paolo.francolini | 12 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution I have the ability to create custom data classes related to hardware assets in ITMS, but would also like to create custom data classes related to software and also ...
Forum Discussion by guilloryg | 11 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all, I need to understand Symantec AppHA can help me with the latest documentation to refer as well as the compatibility, prerequisites etc... And also how it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 10 Nov 2014 | 18 comments
I need a solution I have deleted all the layer entries in the SWV admin by mistake. However, the files are all remaining under the "virtual" store (FSLRDR). Is it possible to ...
Forum Discussion by vde | 10 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all I've read so many technical articels, blogs, white papers about the licensing from BE V-Ray 2014 but my confusion grows and grows... Even a sales ...
This issue has been solved
Forum Discussion by viper77 | 08 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution I am new to the V-ray Edition .I am a consultant and need to advise customer correctly about this. I need confirmation  whether 1. Symantec BE-2014 V-Ray ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shekhar-nashik | 07 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All,   I have installed Fresh Backup exec 2014 on a Windows server 2008 R2 Std 64bit, Which is also a Vcenter. My VM infrasture is have a 2 ESXi host ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sharath Shashidhar | 07 Nov 2014 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi everyone, First, i'm sorry for my English :) With my team, we found a problem with the query mode when one of your ...
Forum Discussion by Johan HARBI | 06 Nov 2014 | 2 comments