Video Screencast Help

Virtualization

Results for Virtualization

I need a solution Buenas tardes, tengo la siguiente inquietud: Cuando instalamos sep en maquinas virtuales, quisieramos saber si tenemos por  ejemplo 20 sepm, debemos instalar el ...
Forum Discussion by guiria | 30 Jun 2011 | 3 comments
I need a solution Hi All! I've got a strange issue, I'll try to explain. I've got Backup Exec 2010 R2 running on our backup machine which is also running VMware ...
Forum Discussion by millaard | 30 Jun 2011 | 10 comments
I need a solution Dear Sir,   I am giving a demo of Symantec Backup Exec 2010 R3 Evalution for backup and restore of VMware ESX 4i. All the Normal files including *.vmdk is ...
Forum Discussion by Kajol | 30 Jun 2011 | 2 comments
I need a solution hello, Need help for the virtual configuration, our client want to configure: Backup exec server win per server bndl std lic 12mths 1 Agent for ...
Forum Discussion by Mr R | 29 Jun 2011 | 2 comments
I need a solution I have already had a good look and investigate other posts made but looks like I need to start my own. These are all the drives on my system as seen in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by deed02392 | 29 Jun 2011 | 3 comments
I need a solution Hi Guys, I have been banging my head to the wall all morning and it never hurts to ask..   1. When i try to push SEP to a remote VM, It just fails and below is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cpekerkan | 28 Jun 2011 | 7 comments
I need a solution Hi to all. I'm installing SSIM 4.7.1 on a virtual server (Running VMware, for testing purpose). Apparently, the software was installed correctly. When ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Goltrek | 27 Jun 2011 | 6 comments
Bonjour, Vous trouverez ci-dessous, en téléchargement PDF, les présentations sur les éléments Altiris et Symantec: ITMS 7.1 qq écrans illustratifs (demo CMS) SWV et SWS 6.1 (Virtualisation & Streaming) qq écrans Mobile ...
Article by Pascal KOTTE | 27 Jun 2011 | 1 comment
I need a solution Good day I'm running Windows 2003 SP2 R2 32bit Master /Media Server, Netbackup 6.5.4. I have 12 ESX Hosts, however I'm taking normal client backups ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetB_User | 26 Jun 2011 | 5 comments