Video Screencast Help

Virtualization

Results for Virtualization

I need a solution Hello, Is there any version of NBU 7.6.X which officially supports VMware 5.5 U2? Thanks for answering, Bart ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bart S. | 14 Oct 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, Recently added a 2012 R2 Full install with Hyper-V role hosting two VM,  2008 R2 running Exchange 2010 2012 R2 as DC, FPS. I have created a ...
Forum Discussion by SavvyXeus | 13 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Experts, we are going back to Backup Exec ( Version 2014 ). Goal is to backup all virtual machines to Disk Storage and have a copy on tape. The ...
Forum Discussion by dpbackupadmin | 13 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi! I changed the password of System Logon Account.  After this, jobs on Vmware Hosts(there is vCenter cluster on hosts) failed: Job ended: Monday, October ...
This issue has been solved
Forum Discussion by apomazkin | 12 Oct 2014 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, I have created a Symantec Control Complaince Suite Vulnerability Manager Facebook Page. You can find the link below: ...
Forum Discussion by isaneh | 12 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Hi my esxi version is 5.5 u2 and my vcenter version is 5.5 u1 now i have downloaded VCS 6.1 & High availability console 6.1 & application HA 6.1 i have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by babak saeidi | 12 Oct 2014 | 14 comments
I need a solution Hello,   We use Symantec Endpoint Protection 12.1.5 in a single server (2003) environment and are looking at upgrading to Server 2012 and running a few virtual ...
Forum Discussion by ddorton | 09 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hi Guys just a quick one, There is a linux machine (CentOS 6.5 with Hyper-V integration tools installed) hosted on a Hyper-V host. The Hyper-V host is being backed ...
Forum Discussion by turexy | 09 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Guys, I'm not sure what I'm missing here, I tried to lookp forum but couldn't find a similar issue. I have just installed the Backup Exec 2014. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by turexy | 09 Oct 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello all, For a while now, Flexera's AdminStudio along with its SWV add-on was the main alternative for WPS users to go to ...
Forum Discussion by SK | 08 Oct 2014 | 0 comments