Video Screencast Help

Virtualization

Results for Virtualization

I need a solution Bonjour à tous, Mes sauvegardes de VM marchent très bien sauf de temps en temps ou j'ai une errreur : Le compte de connexion indiqué ne dispose pas ...
Forum Discussion by Thomas Bl | 19 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution hi all 1st time post and im hoping to get some advice on what the best practice is for upgrading our SEP environment. a little background about the current ...
Forum Discussion by maZuka | 19 Nov 2014 | 54 comments
I need a solution Hi, In SWS 7.5. we observed that the application is getting streamed to the client machine, but could not find the option to delete\uninstall application from ...
Forum Discussion by Rachna | 18 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution We are thinking of migrating from Windows Server 2008 R2 standard to Windows Server 2012 Hyper-V for master server. Two media servers will run under Windows Server ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 18 Nov 2014 | 13 comments
I need a solution Hi Guys, We had a problem where one of the VM's LUN got filled up with leftover snapshot that netbackup could not remove causing the VM to shut down. In order ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kisad | 18 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution we have installed sepm in VM with 6 core cpu BUT utilization is consumed in one cpu alone and it is not getting shared to remaing 5 cpu, due to which server spikes at ...
Forum Discussion by aiyyka50 | 18 Nov 2014 | 8 comments
I need a solution Hello, I am trying to figure out the best way to accomplish two goals with Enterprise Vault 10. 1.  Upgrade EV 10 to EV 11. 2.  Moving EV 11 to Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Blackfoottech | 17 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Guys,  I need to know more information about SVS in altiris. I want the correct document for creating virtual appliactions using SVS. Thanks for Your ...
Forum Discussion by gp24.aps | 17 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all,  I am looking to upgrade the Symantec Backup Exec Appliance 3600.R2 from 2012 to 2014. I was wondering if there is snapshot/checkpoint enabling way ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 17 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution We have a couple of development VMs with very large SQL databases, copies of the production environment. I had originally set them up with OS backups as VMs but also ...
Forum Discussion by SteveLaw | 14 Nov 2014 | 3 comments