Video Screencast Help

Virtualization

Results for Virtualization

I need a solution Hi all, I have two master servers in my current environment. Details are as below:   Master 1: NBU 7.1.0.4 (physical) Types of backup: Combination of ...
Forum Discussion by neetu | 03 Jul 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) hi all im trying to gather some figures on what speeds others are seeing when  restoring a Vmware server using 7.5/7.6 i know ...
Forum Discussion by Daryl Gawn | 02 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi I have a netbackup enviroment with NB Master " NetBackup-RedHat2.6.18 7.5.0.1 " and Backup Host " Windows server 2008 also 7.5 ". Two ...
Forum Discussion by Arturo López | 02 Jul 2014 | 12 comments
I need a solution Backup Exec 2014. I install agent on Windows Server 2012 R2 with Hyper-V role installed. I try to backup virtual machine, but get error:   ...
Forum Discussion by apomazkin | 02 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello All, The dmp 5.1SP1PR2  installation is completing but it unable to start it. getting follwing error Veritas Dynamic Multi-Pathing Startup did not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by uvahpux | 01 Jul 2014 | 3 comments
The series of Technical White Papers we are currently publishing are updated papers on the release of Backup Exec 2014. They are designed to introduce Symantec partners and end users to key technologies and technical concepts that are associated with the ...
Article by GFK | 01 Jul 2014 | 0 comments
The series of Technical White Papers we are currently publishing are updated papers on the release of Backup Exec 2014. They are designed to introduce Symantec partners and end users to key technologies and technical concepts that are associated with the ...
Article by GFK | 01 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, After an upgrage from netbackup 7.5.0.5 to 7.6.0.1, I get this error ( Unable to connect to the EMM server error(77) ) when i launch the console. And, ...
Forum Discussion by JAKAMOU | 01 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   We have two virtual fileservers that have iSCSI disk connected to them and on one of them the backup is working and on the other it isn't. ...
Forum Discussion by berg_lund | 01 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I'm adding a server(vmware vcenter) using the "Add a server" wizard and i was prompt if i want to install Agent for Windows for my VMs. So i've ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kennethngoh | 01 Jul 2014 | 5 comments