Video Screencast Help

Virtualization

Results for Virtualization

I need a solution Hi there, I wonder if someone could assist me with a new problem I'm experiencing since upgrading from BUE2014 to BUE15. Many of my VMware based virtual ...
Forum Discussion by Codders | 29 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution After create the virtual machine on HiperV and following documentation: To use an Os restore CD on your Microsoft Hiper-V to boot the virtual computer, I receive ...
Forum Discussion by rsar | 28 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I have BE 2014 SP2, windows 2008 R2 SP1. I have upgrade Backup Exec 2014 to SP2. All virtual machine backups end with the error 0xe0009b61: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by enzo | 28 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution I have installed SVA and found the SVA is npt reporting to SEPM Console. We have configured Ipaddres, masak, gateway and DNS for Eth0 Route command in SVA ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Subrahmanyam | 28 Apr 2015 | 9 comments
I need a solution Hi, I have a number of netbackup questions and as you will notice the reccurring "theme" in those questions is around virtulisation of media servers as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ArisFC | 28 Apr 2015 | 13 comments
I need a solution Hi, Since upgrading to EV 11.0.1 we've had to reinstall the Index redistributable 4 times in 2 months. Clearly indicating something wrong. Having just got ...
Forum Discussion by EVGarrison | 28 Apr 2015 | 6 comments
According to BE technotes, I cannot get GRT backups for my VMware guests running Windows when my BE appliance is not equal to or greater than the guest O/S.  So when will the 3600 appliance be upgraded to Windows 2012 R2?  And what will we have to do to ...
Idea by 293201847 | 27 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, we were using Symantec Storage Foundation  6.0 on RHEL 6.4 , which is working fine. After upgrading Symantec Storage Foundation  6.2 , its hanging ...
Forum Discussion by SanmanInd | 23 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, We are currently deploying VDI solution where for our users. I have built Windows 8.1 Ent template with all the required softwares installed including ...
This issue has been solved
Forum Discussion by habibalby | 22 Apr 2015 | 18 comments
I need a solution Hi All, Does DLP support (VDI) VMWare view composer masterimage? The clients have their own the IP,account. How to deploy the DLP Endpoint agent to VDI ...
Forum Discussion by allenchung | 21 Apr 2015 | 0 comments