Video Screencast Help

Virtualization

Results for Virtualization

I need a solution Easy question: I'm doing some reading through the 7.6.0.2 Virtual Administrator guide notes and I'm seeing ESXI/VSphere 5.5 is Supported but its not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JCutter03 | 14 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Poeple, Does anyone got the best practice and performance tuning suggestion documentation from Symantec for configuring the Windows Server 2012 R2 before ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 13 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Checking to see if anyone from Symantec is reading the forums.  I posted this problem nearly a month ago and have heard nothing.  I will add that in addition to the ...
Forum Discussion by txhawkeye | 13 Jul 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) I have 2 solaris servers running storage foundation 5, using the same attached san but not same disks. I need to move 1 disk ...
Forum Discussion by bigdogdemps | 11 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Just installed 2014 (14.1) and am trying it out on my Windows2012R2 hyper-V server. The server itself is unchanged, the virtuals inside don't have much going ...
Forum Discussion by Mark522010 | 11 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all,   We have a 5.5 Vcenter & a cluster of 2hosts 5.5. and a backup exec2012. our file server is configured to take weekly full & daily ...
Forum Discussion by Sharath Shashidhar | 11 Jul 2014 | 11 comments
I need a solution I have a BE 2014 server running in testing mode before I put it into production. I am trying to understand the impact of VSS with VM's that have Microsoft ...
Forum Discussion by LozBC | 11 Jul 2014 | 2 comments
The series of Technical White Papers we are currently publishing are updated papers on the release of Backup Exec 2014. They are designed to introduce Symantec partners and end users to key technologies and technical concepts that are associated with the ...
Article by GFK | 11 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Just sharing something that a partner pointed out to me the other day, which I did add it as a potential answer to question in the main forum - but I think it's ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sdo | 10 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, We are trying to run some stats on our SWV virtualized software. We are looking for data on the date that the layer was imported (not activated) to the ...
Forum Discussion by mitsaoua | 10 Jul 2014 | 2 comments