Video Screencast Help

Education

Results for Education

I need a solution Hi All, I am migration the DS 6.9 Sp4 to DS 7.1 and i am having issues on DS 7.1 so please advise as per your experiece Question I       DS 6.9 SP 4 : ...
Forum Discussion by adnant | 06 Dec 2011 | 3 comments
Why Migrate to Symantec Endpoint Protection (SEP) from Symantec Anti-Virus (SAV)? Because the attackers (and malware threats) have evolved, and there are now far too many variants of them for traditional signature-based anti-virus products to ...
Article by Mithun Sanghavi | 25 Nov 2011 | 6 comments
I need a solution Hello, I have problems with ghostcasting (alone or through the console) and stations HP6005Pro... The downloading of an disk image begins usually, but the ...
Forum Discussion by tch | 22 Nov 2011 | 1 comment
Hi,  If you want to do CCS-VM intergration with any Other Reporting tool then you have to export CCS-VM database to PostgreSql. To export CCS-VM database to PostgreSql follow below steps:- 1. Install Postgresql on any machine. 2. Create ...
Article by Sanehdeep Singh | 12 Nov 2011 | 0 comments
I need a solution Bit new to ghost, It was set up by rm in the uk who I don't think have got it right. My problem is: I can create a session, allow clients to join it, and start ...
Forum Discussion by Scoombs | 12 Nov 2011 | 6 comments
I need a solution Hi! I need a list port for SMP 7.1 and CMS 7.1. Because a partner needs an implementation. Thanks! Pascal did a pretty good Pascal did a pretty good ...
Forum Discussion by TheBlackMamba | 09 Nov 2011 | 3 comments
I need a solution Hey Guys, I'm new to ghosting and have been having a lot of trouble deploying an image on our Win7(32bit) HP 4525 laptops. I'm able to pull the image ...
This issue has been solved
Forum Discussion by daltman | 12 Oct 2011 | 2 comments
Short video showing the installation* of Symantec Mobile Management 7.1, including the Symantec Installation Manager (SIM). *Please note that this video shows additional ...
Video by brianfromm | 29 Sep 2011 | 8 comments
I need a solution I have Altiris 6.9 SP5 MR1 installed on a w2k8 r2 sp1 server and everything was working fine with some generic unmanaged gigabit switches. Then the client purchased ...
Forum Discussion by lee swanson | 28 Sep 2011 | 0 comments
I need a solution Hi, Has anyone got any experience deploying DLP 11.1 on XenDesktop 3.0. The agent was installed successfully on the XenDesktop master image, using XenConvert, the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dansyves | 28 Sep 2011 | 2 comments