Video Screencast Help

Education

Results for Education

When modifying a firewall policy, on the Traffic and stealth page if Enable anti mac spoofing is set, there is not currently a way to prevent a user notification pop up. (Security, 11.x, Endpoint Protection (AntiVirus), Education, Firewall, ...
Idea by K12 Support User | 15 Aug 2011 | 0 comments
I need a solution Queen's University Belfast is hosting a website which is presenting details about a Conference in 2012 (Euchem 2012). We received comments about people being ...
Forum Discussion by Jim McClean | 14 Jul 2011 | 9 comments
I've heard my new U.S. passport will be embedded with an ID chip. What is this? Many countries, including the United States, are now including an RFID (Radio-Frequency Identification) chip in newly issued “e-passports.” Government ...
Idea by Geoff NH | 11 Jul 2011 | 0 comments
I need a solution Hello, I'm trying to create an image for a HP Slate using Ghost 11.5.1. The HP Slate is a table an has no NIC. I have a 16GB flash drive which I made ...
Forum Discussion by ynot323 | 27 Jun 2011 | 5 comments
I need a solution when we capture our windows 7 image and then push it out it does two things first it deactivate windows second it does not join the computers to the domain. We had not ...
Forum Discussion by cptjck25 | 10 Jun 2011 | 3 comments
I need a solution Hello, We just received HP ProBook 6460b Laptops.  I gathered all the drivers needed in WinPE, as well as DeployAnywhere.  When I try to deploy XP, though, I keep ...
Forum Discussion by Petrucci914 | 27 May 2011 | 9 comments
I need a solution We have Symantec Information Mail Security for Exchange version 6.0.11.296. we added *.pptx to a file filtering match list and it stopped pptx files as it should ...
Forum Discussion by cherwell school | 20 May 2011 | 2 comments
I need a solution Hello I have a ghost cast server with .gho image file of 10 gb stored on the same server with windows server 2008 OS. I tried to restore the image to number of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shari | 20 Mar 2011 | 1 comment
I need a solution Hello everyone. I've got SAV for Macintosh ver. 10.1.1 installed on a 24" iMac running MacOSX 10.5.8 and have recently run into a problem retrieving ...
Forum Discussion by Mark Ponsford | 14 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, I'm new to Deployment Solution. We are planning to procure Deployment Solution 6.9 Kindly let me know step by step procdure of following things ...
This issue has been solved
Forum Discussion by krishna4u | 25 Feb 2011 | 4 comments