Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

LiveUpdate

Results for LiveUpdate

I need a solution I had several unmanaged SEP12 clients which cannot access internet. On unmanaged SEP11, I copy the LUA config file to 'Application ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jiaqi | 17 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Like the title says - I installed this the other day and it started to hang on the live update. The live update gets down to "Downloading update package (1 of 1), ...
Forum Discussion by nich0las | 13 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution We're currently having issues troubleshooting the exact cause of an issue regarding SEPM and/or our Exchange server. Currently our setup is as follows:     ...
Forum Discussion by James.Caspian | 12 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Multipe un-managed servers getting the following errors with Symantec Endpoint Protection. Download Insight is not functioning correctly due to an intrusion ...
Forum Discussion by xmctech | 11 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, we have 1 SEP Manager server with about 12 GUPs. The SEP Manager is on version 12.1.4, most of the GUPs on 12.1.3, some on 12.1.4. We have clients both on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jef Bogaerts | 03 Dec 2014 | 10 comments
I need a solution Hi, Attached SymHelp / error log screen capture for reference. SEP with green light but error log appear everyday. Please help. Thanks ! ...
Forum Discussion by William Lawance | 03 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, We currently have a global scenario where we have deployed several LiveUpdate Administrators for offices overseas, and we are currently having an issue on 2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by betorivas | 27 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi there, I have performed two installations of SEP for linux on the same machine and have encountered the same error both times: CDefUtils::GetNewestDefs(): ...
This issue has been solved
Forum Discussion by choisey | 24 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution I was investigating reports of WAN performance issues at one of our remote sites and i am seeing a high amount of traffic between the GUP for the site and the SEPM at ...
Forum Discussion by rimiken | 21 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All, The GUP is not updated. I confirmed this with the last date modified which is last week. The SEP client of the GUP machine is also updated, f.y.i I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by farooq | 16 Nov 2014 | 9 comments