Video Screencast Help

LiveUpdate

Results for LiveUpdate

I need a solution I have installed a SEPM Console on my Windows Server 2003 R2 Standard Edition server, and I could deploy the SEP client with no problem. The SEPM is downloading the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fcoperezhn | 26 May 2009 | 5 comments
I need a solution Hi guys, I hope someone can help with this - I posted this a week ago but noone has come back and the situation is getting desparate now!! I installed the ...
Forum Discussion by diewrecked | 26 May 2009 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, after i read all documents and some of the discussions here i still don't have the master plan ;) We currently have 8 sites (and server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by steppe | 26 May 2009 | 20 comments
I need a solution Hi, We have an unusual scenario where (due to security) the Endpoint client on a laptop is not permitted to connect to Symantec or parent server. But it can ...
Forum Discussion by raymondko | 24 May 2009 | 6 comments
I need a solution Hi all, I require some assistance with regards to my implementation of group update providers. I am having trouble with the group update providers not downloading ...
Forum Discussion by slidercraft@hot... | 21 May 2009 | 5 comments
I need a solution HELLO! We have Altiris (6.0...) and SAV (11 MR6) infrastructures which covers over 20 000 clients. Now we are going to upgrade SAV to SEP. Before migration we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maskishe@gmail.com | 20 May 2009 | 3 comments
I need a solution I have remote sites so am trying to update the clients using GUP's locally, when I have the clients connecting to the SEPM they update virus DEF's ok, as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JimmyR | 18 May 2009 | 17 comments
I need a solution Hi, I need to configure clients on the network (laptops) to contact LiveUpdate directly when not connected to the corporate network for their definition udpates. ...
Forum Discussion by Silent Knight | 17 May 2009 | 3 comments
I need a solution Hello We are using SEP 11.0.4014.26 We received this error today on our SBS 2008 server's application log: The description for Event ID 59 from source ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BahBah | 14 May 2009 | 7 comments
I need a solution Hi everyone In the new endpoint release I have a problem with some installed clients, some of them are servers. It appears to do the liveupdate, no error messages ...
Forum Discussion by hec | 14 May 2009 | 4 comments