Video Screencast Help

LiveUpdate

Results for LiveUpdate

I need a solution A year ago: Installed SEPM on server 1, used it to install SEP on server 2. Recently Server 1 crashed. Server 2 can't get updates. Tried to uninstall SEP from ...
Forum Discussion by DaveSemm | 09 Apr 2009 | 5 comments
I need a solution Hello :) The scheduled live update always leaves an eventid entry 13, SescLU:  "LiveUpdate returned a non-critical error.  Available content updates may ...
Forum Discussion by susika | 08 Apr 2009 | 2 comments
I need a solution We run SEP on all of our servers, including the SQL servers and the SharePoint servers. SEP protects the OS. We run Symantec Protection for SharePoint services on ...
Forum Discussion by ShadowsPapa | 07 Apr 2009 | 2 comments
I need a solution Hi everyone, I am Daus from Indonesia. I have prolem with SEP update, since the subsription expired one of our SEPM can't update even I have renew the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by daus | 06 Apr 2009 | 4 comments
I need a solution Dear All, I found that around 95% of SEP client their virus definition was Mar 22, 2009.  So I try to upgrade the SEPM to MR4 and remanaged all client to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fanki | 06 Apr 2009 | 3 comments
I need a solution Hi Symantec I have been slowly installing SEP MR4 on our agencies PC's now for the past month everything has been going well to this morning. First ...
Forum Discussion by Ryk_8472 | 06 Apr 2009 | 2 comments
I need a solution In the Event log, I get the event, "The LiveUpdate service entered the running state."  It stops several seconds later.  The process starts all over about 6 ...
Forum Discussion by drew at NF | 06 Apr 2009 | 4 comments
I need a solution Hello, We are running SEP11MR4 with LiveUpdate 3.3.0.69. When the Client is exported from the SEP Console the LUSETUP.EXE has a ...
Forum Discussion by LndnMike | 06 Apr 2009 | 10 comments
I need a solution We use User Mode. We have two stories from Symantec support on definition updates: 1. The PC never gets def updates when installed in User Mode until the first ...
Forum Discussion by RAJP | 06 Apr 2009 | 6 comments
I need a solution We have SEP11.0.4014.26 running on our server and workstations. Our LAN is connected to the WAN through a Firewall (Cyberoam CR50i) that includes Antivirus protection. ...
Forum Discussion by krishnadas.09@g... | 06 Apr 2009 | 8 comments