Video Screencast Help

AIX

Results for AIX

I need a solution Dear all, we are clusterising SAP with my customer : AIX 5.3 / VCS 5.1 & patches 2 nodes 2 groups ASCS and ERS. I did the symbolic link # ...
Forum Discussion by Herve GREGOIRE | 08 Oct 2010 | 4 comments
I need a solution A customer of mine recently bought a few Backup Exec 2010 licenses and sent me an email today stating that he couldn't install the RALUS on an AIX server. Since I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nawaz | 06 Oct 2010 | 6 comments
Applies to: Inventory Solution for Linux/Unix/Mac 7.0 SP2 MR2 With the current version of Inventory Solution for Linux/Unix/Mac, inventory processes are set to a low-priority niceness. This means that if no other processes are competing for resources ...
Idea by Tyler Keith | 05 Oct 2010 | 0 comments
Provide a way to automatically verify Backups: Provide a list (from a set of policies, or a user-supplied list of clients) Select a configurable number of NetBackup Clients from the top of the list. Verify that all of the backup images ...
Idea by RySchFrNet | 01 Oct 2010 | 0 comments
I need a solution Hi, I have master server and media server. On master server I am able able to take backup on disk based.  On media server i want to take disk based backups ...
Forum Discussion by Sadat | 17 Sep 2010 | 1 comment
Client component to do CDP protection and replication of data on a AIX host using NetBackup RealTime Will this be included in 7.1? Will this be included in 7.1? I am piloting a project to test the advantages of CDP to our environment that ...
Idea by Joe Pfeiffer | 15 Sep 2010 | 1 comment
I need a solution I have serious problem in my customer site. ----------------------------------------------------------------------------------- * Site infra   Master ...
Forum Discussion by Jung-kuk Lim | 01 Sep 2010 | 12 comments
I need a solution Hello! We have an Oracle 10 database deployed on AIX system. In the collector list there is only an AIX collector, or Oracle collector, but not both at the same ...
Forum Discussion by nazzartareev@mail.ru | 24 Aug 2010 | 2 comments
I need a solution Hello all, We've been seeing the following error in the NS log for quite some time, and haven't really worried much about it...but now it seems to be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KSchroeder | 23 Aug 2010 | 3 comments
I need a solution The blog post with links to last quarter's most popular 20 Knowledgebase articles from Symantec Technical Support is now available for Storage Foundation ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SAMG Tech Suppo... | 18 Aug 2010 | 0 comments