Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution Hi , I started getting following error while exporting in DA Discovery Accelerator exports are failing to retrieve items with the error "Failed to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rhythm123 | 17 May 2016 | 1 comment
I need a solution Team, NDMP backups are configured in our enivronment for Netapp Filers. Backup are running for all the volume except one volume in a NetApp Filer. Issue is  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Vamsi-smile | 17 May 2016 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, Environment: NBU Server: OS: Windows 2008 R2  (VM hosted on ESX) Source Client: Windows 2008 R2 (VM hosted on ESX) Hard disk: 3 (20G, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arsalanali | 22 Apr 2016 | 3 comments
I need a solution I have two mac computers, I would like to the wether PGP 10.3.2 MP 12  support 10.10 and 10.11 OSX systems?  If yes, will it able to send and receive encrypted ...
Forum Discussion by Dhanesh V | 08 Apr 2016 | 0 comments
I need a solution So, I am having some problems with some tape backups. I have a Symantec Backup Exec Appliance and an HP Proliant Server, both running Windows Server 2008. The BE ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WTyndall | 07 Mar 2016 | 3 comments
I need a solution how to configure hp auto loader to tacke backup every day on spacifice tap like sunday on tap1 monday on tap2  please advise ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shammout | 07 Feb 2016 | 2 comments
I need a solution Hi, Good day!  Need your expertise on this one. We're running 2 master servers: Master1 runs on an AIX box with Netbackup 7.1 and a catalog size ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Alain Ken Alvarico | 03 Feb 2016 | 1 comment
I need a solution Hello there!! Does anybody know if I can upgrade a NetBackup Appliance 5230 configured as master server from 2.6.1  to 2.7.1? Or if I can have a NetBackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Di Ro | 25 Jan 2016 | 2 comments
I need a solution Hi, I'm trying to connect backup exec 15 to my vcenter environment (version 6). The connection is failed, I get an error: "The server was unable to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lior1592 | 29 Dec 2015 | 3 comments
I need a solution Hallo, Auf unserem Server (Windows 2012 R2) haben wir Symantec Backup Exec 2014 installiert. Nun würde ich gerne einen vorhandenen Backup job, der über eine ...
Forum Discussion by Gerhard001 | 09 Dec 2015 | 3 comments