Video Screencast Help

Database

Results for Database

I need a solution Every time my server replicates I get this error like clockwork. The console says it completed successfully but I still get this one error. as shown below; ...
This issue has been solved
Forum Discussion by awbattelle | 05 Jul 2011 | 5 comments
I need a solution Hi, I decided to write this message because I can't find any solutions for my problem. I have implemented NBAC in required mode on Master Server and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by venglinski | 04 Jul 2011 | 8 comments
I need a solution Hello, I am not sure if I am posting in the correct forum or not. The server I am running is a Management console server licensed for Endpoint management so ...
Forum Discussion by tastewart | 30 Jun 2011 | 2 comments
I need a solution Hi, part of the business that I do IT support for, has split into 2 seperate groups 1 half of the split business will be moving domains, therefore will need ...
Forum Discussion by joegray | 29 Jun 2011 | 1 comment
I need a solution Hi there. I'm running Netbackup 7.1 on a RHEL 5 and I'm having the error "database system error (220)" when the duplication process runs. ...
Forum Discussion by vilhena | 16 Jun 2011 | 15 comments
I need a solution Hi everybody, I just wanted to restore SQL DBs from a virtual machine backup (Source -> vCenter Server -> Check complete VM) Now I've seen, that ...
Forum Discussion by TBSM | 08 Jun 2011 | 3 comments
I need a solution Is there a XBSA library to support DB backup of Informix 11.50_FC7 on Solaris 10 x86? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by wilkison7 | 07 Jun 2011 | 4 comments
I need a solution Dear community,   I have a few quetion about Back up Exec 2010, Is there anyone could help me, please? My Quetion is? Can I upgrade from Veritas 10d ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mr R | 05 Jun 2011 | 6 comments
I need a solution hi all, using Backup Exec 2010 on MS Server 2008 R2 Enterprise operating a DAG for the exchange 2010. had previously been running on Server 2008 R2 standard ...
Forum Discussion by cappy | 19 May 2011 | 4 comments
I need a solution I am installing Oracle 11.2 on a Windows 2003 VM session and after installing Oracle and while installing the Database Template I receive an error that states ...
Forum Discussion by A. De Monaco | 26 Apr 2011 | 2 comments