Video Screencast Help

Drivers

Results for Drivers

I need a solution When you label a tape, is BackupExec physically re-writing the label?   If I change the label from LTO789 to LTO123 using TapeDriveA on ServerA and then take that tape ...
Forum Discussion by BobZ | 21 May 2010 | 2 comments
I need a solution I'm having a bit of a problem here, and hope some-one can assist. We have been running BE 11D Version 7170 for a while on a Win2003 Server. We have a quantum ...
Forum Discussion by Eduard | 23 May 2010 | 4 comments
I need a solution Have connected tape library Dell ML6010 to server via Adaptec 39160 controller. When using Backup Exec 10 or 11d backup operation rate to LTO3 tapes reduced to ...
Forum Discussion by IL68 | 22 May 2010 | 3 comments
I need a solution I'm using Server 2003 and Backup Exec 11d with a Dell Poweredge 122T robotic library.   I'm new to this stuff so forgive the newbie question.   ...
Forum Discussion by glassparman | 22 May 2010 | 1 comment
I need a solution Hi!   My BE 11d "7170" runns on a Windows server 2003 R2 SP2 X64. My tape device is a Dell PowerVault 110T LT03 "IBM ultrium III tape ...
Forum Discussion by slugger | 02 Mar 2009 | 0 comments
I need a solution Can backup exec support two tape libraries in a clustered or fail over environment?  0 ...
Forum Discussion by barry_wei | 22 May 2010 | 1 comment
I need a solution I have a client that can back up to the tapes but they do not show up in the inventory.  He runs inventory and the tape shows up but he cannot use any of the utilities ...
Forum Discussion by theannihilator | 21 May 2010 | 1 comment
I need a solution When I try to inventory a tape I get "tape could not be partitioned"   any ideas? 0 ...
Forum Discussion by Karen Johnson | 21 May 2010 | 1 comment
I need a solution We have a Dell PowerVault ML6010 and we're trying to establish the best configuration in terms of job/tape setup.   Currently we use a traditional SDLT600 ...
Forum Discussion by Marcrp | 21 May 2010 | 2 comments
I need a solution Using a LTO2 drive in a Dell PowerVault 124T autoloader. BE11D for Small Business Server. Our backups no longer fit on one tape so I configured two slots per ...
Forum Discussion by Rufguy | 23 May 2010 | 5 comments