Video Screencast Help

HP-UX

Results for HP-UX

I need a solution Hi! We recently upgraded from using PXE via DOS to PXE via WindowsPE.  We did this because we want to start using Ghost32.exe instead of the DOS version of Ghost ...
Forum Discussion by AFIBryan | 26 Jan 2010 | 2 comments
I need a solution Hello,   Here's the problem: While doing a MS SQL database backup, the temporary batch file generates a list of all databases (let’s say they are 20), ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MiloHaze | 26 Jan 2010 | 6 comments
I need a solution Hello, I am at my wits end with this one.  I have an HP Itanium server running HP-UX 11.31 that I cannot get a complete backup of.  Right at the end of the job, I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chad Grill | 25 Jan 2010 | 14 comments
I need a solution Hi, I have a Windows 2008 server with SQL 2008 and SEP 11 MR4, all running x64. I have setup the recommended exclusions for SQL. I was wondering if someone has ...
Forum Discussion by AUSJAM | 21 Jan 2010 | 2 comments
Nidhi Yajnik describes the the package consolidation done for Veritas Storage Foundation and High Availability Solutions 5.1, and how packages have resulted in a 60-69% package ...
Video by Nidhi Yajnik | 05 Dec 2009 | 0 comments
In this screencast by Product Manager Chakri Avala, learn about SmartMove and Thin Reclamation technologies offered in Veritas Storage Foundation. Next, watch Chakri go through a ...
Video by chakri_avala | 16 Nov 2009 | 0 comments
I need a solution i've got an hp-ux 11.23 itanium npar that's crashing repeatedly with the following (as reported by crashinfo).  vea version is 3.2.532 (old i know).  my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dhofmeister | 30 Oct 2009 | 7 comments
I need a solution I just wanted to post this in the forum in case anybody else has this problem and is searching for a solution/work-a-around. I was getting status 13, and ioctl ...
Forum Discussion by Nathan Kippen | 27 Oct 2009 | 3 comments
I need a solution We are running an HP MSL5026 tape library with two DLT drives. I changed tapes last Friday (as I do every week) and marked all the newly inserted tapes (tapes had been ...
This issue has been solved
Forum Discussion by acl03 | 05 Oct 2009 | 5 comments
I need a solution Hi All, Fingers crossed someone can help me unpick this rather nasty situation. Have been using Backup Exec 10d SP3 for a while now and without any issues what ...
Forum Discussion by Chris_TOG | 30 Sep 2009 | 1 comment