Video Screencast Help

HP-UX

Results for HP-UX

I need a solution Is it possible to create a job and schedule that job to run once the thin client is off. The thinking being, Altiris knows the terminal is off, sends wake on ...
Forum Discussion by Luke Wilkins | 03 Dec 2008 | 0 comments
I need a solution Hi, Can someone please let me know, where can i download altiris agent for linux thin clients? thanks and regards Amit. ...
Forum Discussion by Amit_C | 24 Nov 2008 | 0 comments
I need a solution Hello, I've a problem for deploying Bootworks on T5530. I deploy the the partition as explained in Documentation, but after the terminal freeze a the ...
Forum Discussion by Christophe Astier | 30 Oct 2008 | 1 comment
I need a solution Hi, I have create image from one hp thin client t5735 and now i want to distribute that image to several others t5735. But after deploy image to a new ...
Forum Discussion by Sergio Monteiro | 14 Oct 2008 | 6 comments
I need a solution Hi, I had a DS 6.8 SP1 set up for months on a VMWARE using Win2k3 for my testing , were using to flush patch, playing around , install reinstall, etc .... Then ...
Forum Discussion by Michael Perepelitsky | 14 Oct 2008 | 1 comment
I need a solution Is anyone else using the newest CE .NET OS on HP thin clients? Do you lose the AClient? Or any thoughts on why we do? We are using Deployment solution v. ...
Forum Discussion by Margaret Decker | 03 Oct 2008 | 1 comment
I need a solution We have just had the Altiris suite installed. HPCMS was part of this. Has anyone got any ideas as to why any details from the inventory that should have taken ...
Forum Discussion by Mike Taylor 2 | 26 Sep 2008 | 0 comments
I need a solution Hi, I install Altiris 6.9 i have thin client hp t5530. I change Pxe manager add support linux and freeDos using bdcgpl_6.9.8853.frm When i start task ...
Forum Discussion by vik kr | 02 Sep 2008 | 1 comment
I need a solution To preface, I'm not very learned in RDP 3.00 but I am competent in VBS and Batch files. The problem I'm running into is that I need to pass the ...
Forum Discussion by Stephen Clark | 26 Aug 2008 | 1 comment
I need a solution Hi, Fairly new to working with Altiris but when I attempt to install deployment software 6.8 or 6.9 i get an error that I do not have a SQL Server or MSDE ...
Forum Discussion by Brent Malo | 11 Aug 2008 | 2 comments