Video Screencast Help

Linux

Results for Linux

I need a solution Hi there,   So I've got RALUS installed on FreeBSD 6.2-STABLE, seems to start OK, but none of the expected usernames work correctly.  The following is the ...
Forum Discussion by Mike Ely | 23 Jul 2008 | 0 comments
I need a solution Mine is BE 12, server in Windows, agent in Linux. I write below in /etc/VRTSralus/ralus.cfg, but all does not work. And it is so dangerous!   ...
Forum Discussion by Pern | 17 Jul 2008 | 1 comment
I need a solution Hi,   We are currently running BE11d and we have just purchased RALUS 12. Our reseller told me to contact Symantec and this would be downgraded (as we ...
Forum Discussion by SockMonster | 16 Jul 2008 | 2 comments
I need a solution Hello,   I made a fresh install of Ralus on one of my new servers. When i want to make a selection list it takes a while and after some time i can only select ...
Forum Discussion by Netaffairs | 15 Jul 2008 | 0 comments
I need a solution Hi All,   we have an annoying problem with one of our Linux servers. We are running BE12 on Windows 2003 Ent Server. The selection list for backup includes ...
Forum Discussion by Diego81 | 15 Jul 2008 | 2 comments
I need a solution I am trying to make sure that I have the current version of RALUS installed. We are using Backup Exec 12 for Windows Server. Our RAWS agents are running at ...
Forum Discussion by dziedzicd | 14 Jul 2008 | 1 comment
I need a solution Has anybody had any luck getting the new Ralus agent to work on a Snap server? It installed ok, however it requires root access to BEOPER group. Using a user-defined ...
Forum Discussion by pwagner 2 | 11 Jul 2008 | 1 comment
I need a solution Upon attempting to install the latest version of RALus (12) on an old Mandriva OS (10.2) I am told that the C++ cannot be determined, and that GCC 3.3 (libstdc++ 5) ...
Forum Discussion by SIGames | 11 Jul 2008 | 0 comments
I need a solution Not familiar with UNIX at all. But need to isntall remte agent on HP-UX 11.  Any suggestions?  0 ...
Forum Discussion by Won Choi | 09 Jul 2008 | 3 comments
I need a solution I've recently installed the RALUS agent on a Solaris 10 system.  I had no issues during installation.  I am unable to see the system listed under my BackupExec ...
Forum Discussion by Joe Murray | 07 Jul 2008 | 2 comments