Video Screencast Help

Linux

Results for Linux

I need a solution Hi   We have changed IP subnet and off course the media server (v 12) is now not able to see the mac server running 11D agent for MAC.  As I can read in the ...
Forum Discussion by jhrjhr | 30 Jun 2008 | 2 comments
I need a solution Hi all,   I'm trying to get the remote agent for Linux working on an OES2 Linux (SuSE 10 SP1) box.   It's installed OK, and I can see the ...
Forum Discussion by Ed Bourne | 27 Jun 2008 | 7 comments
I need a solution Hello - I am having an issue with a Solaris 10 virtual machine (hosted on a VMware ESX 3.5 server) and I was hoping someone here may have experienced the same ...
Forum Discussion by kingsfan01 | 24 Jun 2008 | 8 comments
Quite often, it is necessary to modify certain values in the agent's client.conf file on Unix, Linux or Macintosh clients when troubleshooting issues. Among those values is the debug_level. The attached shell scripts can be used to ...
Download by dougj | 19 Jun 2008 | 3 comments
It's really not that difficult to direct a Unix, Linux or Macintosh client to a different NS server. Simply change the 'Server-1' value in the client.conf, restart the agent and voila! The following shell script will even do ...
Download by dougj | 19 Jun 2008 | 0 comments
Do you hate (or don't know how to use) the Unix and Mac vi editor but need to troubleshoot a Unix or Mac client running the Altiris Agent? Here are a few tips (and a script) to get you on your way. Quite often, when ...
Download by dougj | 17 Jun 2008 | 0 comments
I need a solution Hi,   I have recently just added the Linux agent to our BE setup.  This is a 2003 windows server running Backup Exec 12.  We have not up till now tried to ...
Forum Discussion by paul hinds | 16 Jun 2008 | 13 comments
I need a solution So, as you can see, I got this message, but I don't know where to go from here.  Any help?  I am using Linux 2.6.22. ...
Forum Discussion by y0ssarian872 | 12 Jun 2008 | 22 comments
I need a solution Job ended: Thursday, June 05, 2008 at 11:11:02 PMCompleted status: FailedFinal error: 0xe00084f4 - An unknown error has occurred.Final error category: System ...
Forum Discussion by HPU Administrator | 06 Jun 2008 | 0 comments
I need a solution I am getting this error message when backup with ralus agent 12 on a suse linux 10 server. This is the message before the agent fails vom ...
Forum Discussion by AMARX | 05 Jun 2008 | 0 comments