Video Screencast Help

Linux

Results for Linux

I need a solution Hi I've installed Altiris 7.1 using a domain account, now I'm trying to manage  mac  computers but unfortunately the curl doesn't support ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Roushdy | 29 May 2012 | 1 comment
I need a solution Hi We are in a process to change our Operating System from Redhat Linux to Scientific Linux. So far we have encountered that the adlagent does not work with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mansoor Hafeez | 29 May 2012 | 2 comments
I need a solution How can I see how much storage is available in PGP Universal Server? How can I add storage to the PGP Universal Server? Through ssh console, run df ...
Forum Discussion by FirstCommunity | 16 May 2012 | 2 comments
I need a solution Hi everyone I need to add two directories to the scan exclusion list : /usr/renato/ and /usr/RENATO so I tried to do it in two ways : 1 - Adding them to my ...
Forum Discussion by RenatoGranzoto | 14 May 2012 | 3 comments
I need a solution When I try to use the FTP components in Workflow to some Linux servers.   I get the following:  Unexpected null reply received at EnterpriseDT.Net.Ftp.FTPControlSocket ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yliquor | 08 May 2012 | 4 comments
Reasons for the change Product management had decided that CMDB should be a feature some time ago and has been distributing free licenses to the users. In response to this Asset/CMDB team has made the necessary changes to allow CMDB to be ...
Article by bmc_saxman | 07 May 2012 | 0 comments
Hi, Thanks to read and participate on the Ideas section. Idea: Include Ubuntu support for the solutions used with Client Management Suite and Server Management Suite Cause:   Numbers does prove that Ubuntu Linux is definitely growing ...
Idea by fabio.sanches | 24 Apr 2012 | 3 comments
I need a solution we have Altiris Deployment server VERsion 6.9 SP5 MR1 I have captured a HP GT7725 Client image. I also deploy the new image it working fine. The problem I’m ...
Forum Discussion by salli@polygoninv.com | 20 Apr 2012 | 1 comment
I need a solution Hallo, I have run the SAVFL with autoprotect at our new fileserver. At this time, there ware 1,5 Tb userdata at the disks. Now we are testing backup at this server ...
Forum Discussion by mola | 19 Apr 2012 | 2 comments
I need a solution Hi all, I have a core server for dispatch antivirus definition to sub server's End point protection, there are firewall activated between the core and sub. I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shadow Will | 19 Apr 2012 | 6 comments