Video Screencast Help

Linux

Results for Linux

I need a solution Does anyone have a link to a trial of the proper agent for backing up AIX 5.2 or 5.3?   Thanks in advance, Bernie ...
Forum Discussion by Bernie Wienhold | 26 Mar 2008 | 0 comments
I need a solution I'm having a problem with the pre/post commands when performing a backup of a linux server using RALUS. Here are my setup details: Backup server ...
Forum Discussion by i29internet | 24 Mar 2008 | 1 comment
I need a solution I have discovered that the incremental backup purely uses the file date to determine if a file is copied or not. Consider this: FULL backup March,01 INC backup ...
Forum Discussion by Thomas Berger | 21 Mar 2008 | 1 comment
I need a solution I have installed unix legacy agent on redhat 7.2 and i can't see the linux server in "backupexec for windows server" version 12 and 9. I have the ...
Forum Discussion by crapo | 21 Mar 2008 | 1 comment
This is an easy to configure bash script to install the Linux DS Agent in your environment. The bash script is very easy to use and understand. Please download the bash script and open with a text editor (gedit if you have it) for ...
Download by MtBiker | 20 Mar 2008 | 1 comment
I need a solution    I am trying to backup up a Mac 10.4.11.  I backs up fine gets all the data.  The problem is that 1) we are backuping up based off ip.  I read that your suppose to ...
Forum Discussion by mkohn | 19 Mar 2008 | 1 comment
I need a solution Hi, We currently run the legacy unix agent on of all our Mac OSX servers running 10.4 server, with great success. However, I cannot get this to work on a new 10.5 ...
Forum Discussion by bsuk 2 | 18 Mar 2008 | 0 comments
I need a solution Is the 9.1 agent for Unix compatable with BE 12? 0 I had to call in to support to find ...
Forum Discussion by Seagya | 18 Mar 2008 | 2 comments
I need a solution Do I need to install a new version of RALUS when I apply a hotfix to the media server? 0 ...
Forum Discussion by Robert McNew | 17 Mar 2008 | 1 comment
I need a solution I'm wondering if anyone can help me out with this.  Currently have Backup Exec 11d rev 7170 installed on a Win2K3 box and a snap server 4500 running Guardian OS ...
Forum Discussion by BSIMB | 13 Mar 2008 | 2 comments