Video Screencast Help

Linux

Results for Linux

I need a solution Is there a reason the /opt and /private folders are made visible by the BackupExec 11d OSX Server installer? http://donmontalvo.com/backupexec11d/backupexec-in... ...
Forum Discussion by don montalvo | 29 Feb 2008 | 2 comments
I need a solution Is there any more information in regards of Backup Exec coming out with a version that will run on Novell's OES?  I do not want to run a Windows server to backup ...
Forum Discussion by lagerjim | 27 Feb 2008 | 1 comment
I need a solution Hi,  I becoming crazy!!! I had install BE 11d on my backup server and, after that, I had download BEWS 12 LINX-UNIX AGENTS from the symantec site. I had install the ...
Forum Discussion by Monkalnakor | 27 Feb 2008 | 3 comments
I need a solution Hello   Since *nux doesn't use an archive bit, we're going to use Full - using modified time and Differential - using modified time for backup *nix. ...
Forum Discussion by bakmeup | 26 Feb 2008 | 0 comments
I need a solution Hi, just installed the trial to test it out. Now I found out that the old Legacy Agent won't work anymore. This is bad because we got some old Solaris 8 ...
Forum Discussion by Bjoern Ott | 26 Feb 2008 | 1 comment
I need a solution Can someone please direct me to a technote or knowledgebase article on exactly what (if any) new features or resolved issues are in the RALUS 12 agent? ...
Forum Discussion by Tom_Kline | 25 Feb 2008 | 3 comments
I need a solution Is there perhaps a newer agent for LINUX/UNIX I am using the following version: BEWS_11D.7170_LINUX-UNIX-MAC-NT4_AGENTS.2.tar.gz   I get the ...
Forum Discussion by Paul Basilio | 21 Feb 2008 | 2 comments
I need a solution i have install the backup exec agent for linux 11.d on my fedora 7 and the installation work great but the agent dont' start and received the same messagge : ...
Forum Discussion by Andrew Soc | 21 Feb 2008 | 1 comment
I need a solution Hi, I updated Backup Exec server in windows 2003 std from 9x to 11d. When I install new ralus in our linux (RedHat) it wont start. In log file its says that ...
Forum Discussion by JeIlMa | 21 Feb 2008 | 2 comments
I need a solution I am having trouble when trying to install Remote Agent for Mac OS. When I type sudo ./installrams into terminal, after entering my password, I receive a message ...
Forum Discussion by gerasdoc | 19 Feb 2008 | 4 comments