Video Screencast Help

Linux

Results for Linux

I need a solution Hello In my company started using SEP for management , but we still suffer from some security issues and I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by StevenN | 27 Sep 2012 | 3 comments
I need a solution Hi, Can anyone please assist me in troubleshooting the issue with my LUA server not able to download the definition update from the internal network to the ...
Forum Discussion by John Santana | 26 Sep 2012 | 19 comments
I need a solution We have a Altiris PXE boot server that is in production. I want for various reasons to use the built-in boot server in NetBakup. After some searching I found that ...
Forum Discussion by Kris Skoglund | 26 Sep 2012 | 0 comments
I need a solution Hi,  A customer has a website where clients will contain data about the company and important data are wanting a protection para your website and data. Is there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fabiano.Pessoa | 25 Sep 2012 | 2 comments
I need a solution Should I apply an App Policy on an App for Android based on Adobe Air . The app starts correctly installing it via the App ...
Forum Discussion by marcx87 | 25 Sep 2012 | 7 comments
I need a solution Hi All, I have just installed  SEPM Version 12.1.1101.401 to manage all of our workstations and server, so far in the WIndows side there is no problem at all, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 20 Sep 2012 | 3 comments
Webcast Tue, 25 September, 2012 - 11:00 - 12:00 MDT LIVE WEBCAST: 3rd Party Patching: Why ...
Event by tgrandpre | 18 Sep 2012 | 2 comments
I need a solution hi all Every monday our SEPM server reports a Poor health status. I check the free disc space and it is still 14.5 GB, The memory is 3 GB. Do anyone here had the ...
Forum Discussion by Ishmael | 16 Sep 2012 | 8 comments
I need a solution i have setup nac in LAN enforcer mode and it is connected on a switch in a subnet that has virtual servers. i noticed on the ARP table on the router that the NAC ...
Forum Discussion by awmhove | 10 Sep 2012 | 0 comments
I need a solution Hi, with the latest version Symantec AntiVirus for Linux 1.0.13, how do I configure the syslog server to point to my Tripwire server ? WHat file to edit and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Santana | 10 Sep 2012 | 4 comments