Video Screencast Help

Managing Backup Devices

Results for Managing Backup Devices

I need a solution Hi All, I have symantec backup exec 2014 on windows server 2008. but the local HDD space is running on low & cant delete the data present. Can i create ...
Forum Discussion by Sharath Shashidhar | 21 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Pessoal, Tenho uma dúvida, pois meu backup está passando para uma segunda fita já há uma semana e não sei onde ou quê está fazendo com o que isso aconteça. A ...
Forum Discussion by jonathancaldeira | 17 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, parent job shows running state but child job is not started last for long time. Other clients are getting sucessful for same policy and these are disk ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sam99 | 14 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hello all, we just upgraded our notification server from 7.5 HF4 to 7.5 SP1, the upgrade was smooth but site servers are not registering to itself as a Task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 13 Aug 2015 | 14 comments
I need a solution Hello Thank you for reading out post We are having an issue running our duplication – All apart from one have completed successfully We have a Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by CGGV01 | 12 Aug 2015 | 3 comments
Orphaned images can come in to existence due to a number of reasons. But there seems to be a lack of information / reporting / logging features to alert the administrator about the level of orphaned images in the environment. They are eating up ...
Idea by Michael Christensen | 12 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hello all -  I am currently upgrading my servers (FROM: Windows 2008 R2 with Backup Exec 2010 R3, TO: Server 2012 R2 with Backup Exec 2015). I do not ...
Forum Discussion by Backupz | 10 Aug 2015 | 18 comments
I need a solution Good morning everyone! Have Symantec Netbackup 7.6.0.1 Master server installed on VM (Win Server 2008 R2). Media server installed on physical host (Win ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nikhilkumar.p@h... | 07 Aug 2015 | 10 comments
I need a solution Hi All, I am wondering if anybody here is using libstation to control the robot from Netbackup. I have an existing environment with a partitioned SL8500 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GSH | 07 Aug 2015 | 13 comments
I need a solution Bonjour J’ai un serveur Windows 2012 Datacenter avec 5 machine virtuelles, sur un autre serveur Windows 2012 Standard j’ai donc Backup Exec 15 pour sauvegarder mes ...
Forum Discussion by Gillesdu75 | 07 Aug 2015 | 1 comment